Тушкована капуста з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Просте, недороге і ситне блюдо запропоную я вам. Якщо ви любите готувати з мінімумом турбот, цей рецепт обов'язково варто взяти на замітку. Для обіду або вечері - це те, що треба! запам'ятовуйте!
Покажу, як приготувати тушковану капусту з сосискою в мультиварці. Звичайно, можна використовувати і кухонну плиту, але з технікою, на мій погляд, все простіше і швидше. В даному випадку для кольору додана томатна паста, але якщо є домашній томат або томатний соус, можна взяти його. Що стосується води, то її потрібно зовсім небагато для того, щоб розвести пасту. А далі все залежить від того, любите ви вологу капусту чи ні.
- Капуста - 1 кілограм
- Сосиски - 1/2 кілограма
- Цибулина - 2-3 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1. На дно чаші мультиварки налийте трохи олії. Нашинкуйтекапусту, наріжте кружальцями сосиски. Томатну пасту розведіть водою, додайте сіль і перець за смаком. Всі викладіть в чашу.
2. Акуратно перемішайте і встановіть режим "гасіння" . Час приготування залежить від вашої техніки і того, наскільки м'яку капусту ви любите, - від 30 до 50 хвилин в середньому.
3. Після звукового сигналу перевірте капусту на м'якість. Подавати тушковану капусту з сосискою до столу можна як в холодному, так і в гарячому вигляді. Смачного!