Тостадас з ягням
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тостадас з рисом, чорною квасолею, м'ясом ягняти, паприка, соусом чіпотл, сиром, салатом, помідорами і болгарським перцем.
Тостадас - це мексиканські обсмажені тортильяс, на які викладається начинка. Найчастіше це боби, м'ясо або рис.
- Банку (450 г) чорної квасолі - 1 штука
- Перець - 2 чайних ложки
- М'яса ягняти - 450 грам
- Кориці - 1 Чайна ложка
- Голландського шоколаду - 2 Ст. Ложки
- Солі - 1 щіпка
- Перцю - 1 щіпка
- Майонез - 1/2 склянки
- Перців чіпотл - 2 чайних ложки
- Коржів тортільяс - 8 штук
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
1. Приготувати рис, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону. Подрібнити салат. Нарізати кубиками помідор і болгарський перець. Помістити чорну квасолю в невелику каструлю. Додати половину води і половину Паприки. Перемішати і нагрівати на повільному, поки ви готуєте інші інгредієнти.
2. У великій сковороді обсмажити м'ясо ягняти до коричневого кольору, додавши корицю, голландський шоколад, сіль, перець, а також воду, що залишилася. Перемішуйте часто, щоб розбити шматочки м'яса і наситити його ароматами спецій. Смажити на повільному вогні протягом 15 хвилин.
3. У маленькій мисці змішати майонез, йогурт і перці чіпотл. Даний соус можна також використовувати для буріто, késadil'âs і так.
4. Коли м'ясо ягняти готове, викласти на кожен коржик тортільяс тонкий шар приготованого рису. Потім викласти шари в такій послідовності: чорна квасоля, м'ясо ягняти, тертий сир, нарізаний салат, помідори і перець. Полити соусом чіпотл і відразу ж подавати.