Телятина в казані
(покроковий рецепт з фото)
Приготування їжі в казані - процес особливий і цікавий! Пропоную хороший рецепт приготування телятини з овочами в казані. Ситне блюдо з багатим смаком, яке найкраще їсти на природі!
Як зробити телятину в казані ви дізнаєтеся з цього рецепта. Для початку потрібен хороший чавунний казан і, звичайно ж, всі необхідні овочі, спеції і м'ясо. Блюдо готується довго, так що відкладіть всі ваші справи і приготуйте цей маленький кулінарний шедевр. Увага, блюдо не потрібно перемішувати, найголовніше - просто підтримувати необхідну температуру протягом усього процесу приготування!
- Телятина - 1 кілограм
- Сало - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Перець болгарський - 3 штуки
- Баклажани - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Картопля - 7 штук
- Часник - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком (зіра, koriandr, suşenıy Shannon, сумах, чорний мелений перець, сіль)
На дно казана викладаємо тонко нарізане сало.
Потім викладаємо крупно порізане м'ясо. Присипаємо його спеціями.
Тепер засипаємо кільця цибулі і морква, порізану кружальцями.
Тонко ріжемо перець, також викладаємо його в казан.
Кружечками ріжемо помідори і баклажани. Спершу кладемо помідори.
Тепер баклажани.
Зверху викладаємо картопля, присипаємо подрібненою зеленню. Можна додати один гострий перчик.
Ставимо казан на сильний вогонь, коли з усіх овочів почне виділятися сік і казан забулькало, робимо мінімальний вогонь і тушкуємо 2, 5-3 годину. Відкриваємо кришку і насолоджуємося! Смачного!