Тайська їжа
(покроковий рецепт з фото)
Мої пошуки смачних і оригінальних страв з доступних продуктів тривають. Ділюся своєю новою знахідкою, як приготувати тайську їжу. Якщо ви втомилися від звичних страв, тоді вам варто приготувати це.
Тайська кухня насичена за смаком. Їй властиві цікаві поєднання продуктів, спецій. Блюдо подається відразу після приготування з гарніром з відвареного рису. Індичку можна замінити на курку або свинину. При бажанні можна додати імбир.
- Індичка - 340 грам
- Червоний перець - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Стручкова квасоля - 200 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Braai - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Каррі - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Крохмаль - 0, 5 чайних ложки
- Пластівці червоного перцю - 1 щіпка
- Вода - 1/3 склянки
- Цибуля - 1 штука
1
У миску викладіть подрібнений через прес часник, додайте соєвий соус, мідь, каррі, столову ложку рослинної олії, крохмаль, пластівці червоного перцю, воду, гарненько все перемішайте.
2
Вимийте перець і очистіть від насіння, наріжте його смужками. Вимийте квасолю, обрежьте края стручков. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями.
3
У сковороді розігрійте олію і викладіть перець, стручковую фасоль, цибуля, обсмажте протягом 10 хвилин під закритою кришкою.
4
Наріжте м'ясо невеликими шматочками, додайте в сковороду і влийте приготовлену раніше суміш.
5
Обсмажуйте м'ясо з овочами і спеціями до готовності, регулярно перемішуйте, щоб вміст не пригоріло.
6
Подавайте блюдо відразу після приготування з гарніром з відвареного рису і рубаною кінзою. Смачного!