Рецепт Тайська їжа фото

Тайська їжа
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Бобові , Квасоля , Болгарський перець , Мед
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Мої пошуки смачних і оригінальних страв з доступних продуктів тривають. Ділюся своєю новою знахідкою, як приготувати тайську їжу. Якщо ви втомилися від звичних страв, тоді вам варто приготувати це.

Опис приготування:

Тайська кухня насичена за смаком. Їй властиві цікаві поєднання продуктів, спецій. Блюдо подається відразу після приготування з гарніром з відвареного рису. Індичку можна замінити на курку або свинину. При бажанні можна додати імбир.

  • Індичка - 340 грам
  • Червоний перець - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Стручкова квасоля - 200 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Braai - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Каррі - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Крохмаль - 0, 5 чайних ложки
  • Пластівці червоного перцю - 1 щіпка
  • Вода - 1/3 склянки
  • Цибуля - 1 штука
1
У миску викладіть подрібнений через прес часник, додайте соєвий соус, мідь, каррі, столову ложку рослинної олії, крохмаль, пластівці червоного перцю, воду, гарненько все перемішайте.
2
Вимийте перець і очистіть від насіння, наріжте його смужками. Вимийте квасолю, обрежьте края стручков. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями.
3
У сковороді розігрійте олію і викладіть перець, стручковую фасоль, цибуля, обсмажте протягом 10 хвилин під закритою кришкою.
4
Наріжте м'ясо невеликими шматочками, додайте в сковороду і влийте приготовлену раніше суміш.
5
Обсмажуйте м'ясо з овочами і спеціями до готовності, регулярно перемішуйте, щоб вміст не пригоріло.
6
Подавайте блюдо відразу після приготування з гарніром з відвареного рису і рубаною кінзою. Смачного!

Схожі рецепти