Тайська їжа
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.
Мої пошуки смачних і оригінальних страв з доступних продуктів тривають. Ділюся своєю новою знахідкою, як приготувати тайську їжу. Якщо ви втомилися від звичних страв, тоді вам варто приготувати це.
Опис приготування:
Тайська кухня насичена за смаком. Їй властиві цікаві поєднання продуктів, спецій. Блюдо подається відразу після приготування з гарніром з відвареного рису. Індичку можна замінити на курку або свинину. При бажанні можна додати імбир.
- Індичка - 340 грам
- Червоний перець - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Стручкова квасоля - 200 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Braai - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Каррі - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Крохмаль - 0, 5 чайних ложки
- Пластівці червоного перцю - 1 щіпка
- Вода - 1/3 склянки
- Цибуля - 1 штука
1
У миску викладіть подрібнений через прес часник, додайте соєвий соус, мідь, каррі, столову ложку рослинної олії, крохмаль, пластівці червоного перцю, воду, гарненько все перемішайте.
2
Вимийте перець і очистіть від насіння, наріжте його смужками. Вимийте квасолю, обрежьте края стручков. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями.
3
У сковороді розігрійте олію і викладіть перець, стручковую фасоль, цибуля, обсмажте протягом 10 хвилин під закритою кришкою.
4
Наріжте м'ясо невеликими шматочками, додайте в сковороду і влийте приготовлену раніше суміш.
5
Обсмажуйте м'ясо з овочами і спеціями до готовності, регулярно перемішуйте, щоб вміст не пригоріло.
6
Подавайте блюдо відразу після приготування з гарніром з відвареного рису і рубаною кінзою. Смачного!