Рецепт Тайська засмажка фото

Тайська засмажка
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 32 хв.

Рецепт приготування тайської засмажкою з яловичиною, стручковой фасолью, сезаязикам маслом і меленим мигдалем.

Опис приготування:

Незвичайно смачний і дуже легкий у приготуванні рецепт тайської м'ясної засмажкою. Крім того, він приголомшливо швидко готується. Сам процес приготування цієї страви займе всього 12 хвилин! Смак сонячного Таїланду в Вашої їдальні!

  • Яловичина - 375 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 1/4 чайних ложки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Стручкова квасоля - 175 Ст. Ложок
  • Сезаязик масло - 2 Ст. Ложки
  • Мигдаль - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелена цибуля - 50 грам
  • Червоний перець - 1 штука
  • Червоне вино - 5 Ст. Ложок
  • Вода - 2 Ст. Ложки
тайський засмажкою - фото крок 1
1. Нарізати по діагоналі зелену цибулю. Нарізати яловичину дуже тонкими шматочками, щоб їх приготування зайняло всього кілька хвилин.
тайський засмажкою - фото крок 2
2. Покласти нарізане м'ясо в миску з крохмалем і соєвим соусом. Добре перемішати і маринувати 20 хвилин.
тайський засмажкою - фото крок 3
3. Нарізати тонко червоний перець. Розігріти масло в сковорідці, додати яловичину, мигдаль і дрібно нарізаний часник, добре перемішати і готувати 4 хвилини, поки м'ясо не стане золотисто-коричневого відтінку.
тайський засмажкою - фото крок 4
4. Додати нарізаний перець, стручкову квасолю і зелену цибулю і пасерувати 2 хвилини. Додати червоне вино і воду, накрити кришкою і готувати 1 хвилину. Викласти на тарілку і подати з гарніром. До тайської зажарки добре підійде рис, приготований з тайського рецептом.