Тайська засмажка
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тайської засмажкою з яловичиною, стручковой фасолью, сезаязикам маслом і меленим мигдалем.
Незвичайно смачний і дуже легкий у приготуванні рецепт тайської м'ясної засмажкою. Крім того, він приголомшливо швидко готується. Сам процес приготування цієї страви займе всього 12 хвилин! Смак сонячного Таїланду в Вашої їдальні!
- Яловичина - 375 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 1/4 чайних ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Стручкова квасоля - 175 Ст. Ложок
- Сезаязик масло - 2 Ст. Ложки
- Мигдаль - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Зелена цибуля - 50 грам
- Червоний перець - 1 штука
- Червоне вино - 5 Ст. Ложок
- Вода - 2 Ст. Ложки
1. Нарізати по діагоналі зелену цибулю. Нарізати яловичину дуже тонкими шматочками, щоб їх приготування зайняло всього кілька хвилин.
2. Покласти нарізане м'ясо в миску з крохмалем і соєвим соусом. Добре перемішати і маринувати 20 хвилин.
3. Нарізати тонко червоний перець. Розігріти масло в сковорідці, додати яловичину, мигдаль і дрібно нарізаний часник, добре перемішати і готувати 4 хвилини, поки м'ясо не стане золотисто-коричневого відтінку.
4. Додати нарізаний перець, стручкову квасолю і зелену цибулю і пасерувати 2 хвилини. Додати червоне вино і воду, накрити кришкою і готувати 1 хвилину. Викласти на тарілку і подати з гарніром. До тайської зажарки добре підійде рис, приготований з тайського рецептом.