Рецепт Табуле фото

Табуле
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Табуле - просте в приготуванні освіжаючий літній блюдо, яке дуже популярно в північній Африці. Це - мабуть, найвдаліша версія табуле, традиційного салату з булгура і овочів.

Опис приготування:

Перш за все хочу сказати, що готувати табуле потрібно завчасно, т.К. Булгур тільки набухає 40 хвилин, але ж йому ще потрібно охолонути. Так що приготування цього салату потрібно починати мінімум за годину до трапези. Рецепт табуле вважається надбанням ліванської кухні, однак це блюдо популярно і в інших країнах цього регіону. Оскільки інгредієнти досить прості і доступні, рецепт табуле популярний і у нас вдома. Ділюся їм з вами.

  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 склянки
  • Зелень - За смаком (м'ята, петрушка)
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
табуле - фото крок 1
Стакан булгура заливаємо двома склянками окропу. Ми залишаємо на 30-40 хвилин набухати.
табуле - фото крок 2
Зелень дрібно нарубати, цибулю і помідори дрібно нарізати. Змішати в салатниці.
табуле - фото крок 3
Nabuhshiy крупа (без рідини) додати в салат. Перемішати.
табуле - фото крок 4
Заправити оливковою олією і лимонним соком, посолити за смаком. Готово!

Схожі рецепти