Рецепт Левантійський салат «табуле» фото

Левантійський салат «табуле»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Зелень , Крупи , Помідор , Петрушка , Манна крупа
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Всіх цінителів корисних, яскравих, апетитних і нескладних страв хочу познайомити з цим класним варіантом приготування льовантійського салату"Табуле" з овочами і булгуром. Нереально смачно!

Опис приготування:

Що може бути смачніше і корисніше, ніж мікс свіжих овочів в легкій заправці з масла і соку лимона? А якщо додасте ще трохи булгура, вийде не тільки смачно, але і вельми ситно. Такий салатик відмінно доповнить ваш пікнік, обід або вечерю. Спробувати рекомендую обов'язково!

  • Манна крупа - 1/3 склянки
  • Петрушка - 3 пучка
  • Помідори - 3 штуки (великі)
  • Червона цибуля - 1/2 штуки
  • Лимон - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелену цибулю і м'ята - За смаком
левантійський салат
1. Булгур залийте водою і соком 1 лимона. Залиште в стороні на час. Вимийте, обсушити і подрібніть петрушку. Додайте трохи м'яти і зеленої цибулі.
левантійський салат
2. Туди ж відправте нарізану цибулю, помідори, манна крупа. Влийте сік другого лимона, оливкова олія.
левантійський салат
3. Посоліть і поперчіть за смаком.
левантійський салат
4. Акуратно перемішайте все до однорідності.
левантійський салат
5. Левантійський салат"Табуле" готовий до подачі.
Пригощайтеся!

Схожі рецепти