Рецепт Левантійський салат «табуле» фото

Левантійський салат «табуле»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Зелень, Крупи, Помідор, Петрушка, Манна крупа
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку
Салати

Всіх цінителів корисних, яскравих, апетитних і нескладних страв хочу познайомити з цим класним варіантом приготування льовантійського салату "табуле" з овочами і булгуром. Нереально смачно!

Що може бути смачніше і корисніше, ніж мікс свіжих овочів в легкій заправці з масла і соку лимона? А якщо додасте ще трохи булгура, вийде не тільки смачно, але і вельми ситно. Такий салатик відмінно доповнить ваш пікнік, обід або вечерю. Спробувати рекомендую обов'язково!

  • Манна крупа - 1/3 склянки
  • Петрушка - 3 пучка
  • Помідори - 3 штуки (великі)
  • Червона цибуля - 1/2 штуки
  • Лимон - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелену цибулю і м'ята - За смаком
левантійський салат
1. Булгур залийте водою і соком 1 лимона. Залиште в стороні на час. Вимийте, обсушити і подрібніть петрушку. Додайте трохи м'яти і зеленої цибулі.
левантійський салат
2. Туди ж відправте нарізану цибулю, помідори, манна крупа. Влийте сік другого лимона, оливкова олія.
левантійський салат
3. Посоліть і поперчіть за смаком.
левантійський салат
4. Акуратно перемішайте все до однорідності.
левантійський салат
5. Левантійський салат "табуле" готовий до подачі.
Пригощайтеся!

Схожі рецепти