Левантійський салат «табуле»
(покроковий рецепт з фото)
Всіх цінителів корисних, яскравих, апетитних і нескладних страв хочу познайомити з цим класним варіантом приготування льовантійського салату "табуле" з овочами і булгуром. Нереально смачно!
Що може бути смачніше і корисніше, ніж мікс свіжих овочів в легкій заправці з масла і соку лимона? А якщо додасте ще трохи булгура, вийде не тільки смачно, але і вельми ситно. Такий салатик відмінно доповнить ваш пікнік, обід або вечерю. Спробувати рекомендую обов'язково!
- Манна крупа - 1/3 склянки
- Петрушка - 3 пучка
- Помідори - 3 штуки (великі)
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Лимон - 2 штуки
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелену цибулю і м'ята - За смаком
1. Булгур залийте водою і соком 1 лимона. Залиште в стороні на час. Вимийте, обсушити і подрібніть петрушку. Додайте трохи м'яти і зеленої цибулі.
2. Туди ж відправте нарізану цибулю, помідори, манна крупа. Влийте сік другого лимона, оливкова олія.
3. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Акуратно перемішайте все до однорідності.
5. Левантійський салат "табуле" готовий до подачі.
Пригощайтеся!
Пригощайтеся!