Рецепт Салат «табуле» фото

Салат «табуле»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Крупи , Манна крупа
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.

Салат"Табуле" - традиційне блюдо країн східного регіону.

Його готують з крупи, свіжих овочів і зелені. Салат виходить досить ситним. При цей він зовсім неважкий і дуже корисний.

Опис приготування:

"Табуле" - це холодний салат родом з Лівії. Його готують з булгура (подрібненої пшениці) або кус-куса з додаванням великої кількості петрушки. Є різні види цього салату: по-лівійськи, палестинець, по-вірменськи і ін. Вони відрізняються додаванням того чи іншого інгредієнта. Слово"табуле" з арабської означає"заправлений салат" . Розповідаю і показую, як приготувати салат"Табуле" .

  • Кускус - 1, 5 склянки
  • Помідор - 4 штуки
  • Петрушка, кріп, Braai, цибуля зелена - 1 пучок
  • Часник - За смаком
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
салат
Для приготування салату"Табуле" нам необхідно взяти кус-кус. Закип'ятіть воду. Кус-кус залити окропом. Дати настоятися близько 5 хвилин. Кус razbuhnet. Накривати миску кришкою не треба.
салат
Свіжі помідори нарізаємо невеликими шматочками. В ідеалі потрібно зняти шкірку з помідора, але я рекомендую цього не робити. Салат будемо перемішувати. Ніжний помідор перетвориться в кашу.
салат
Подрібніть зелень. Для салату нам потрібна кінза, петрушка, зелена цибуля і можна трохи кропу ще додати.
салат
Кус vpitaet води. Нарізану зелень і помідори викладіть в тарілку на кус-кус. Видавіть трохи часнику. Перемішайте. Зробіть заправку. Змішайте трохи рослинного масла, сіль, перець. Злегка збийте вилочкою. Заправте салат отриманої заправкою і знову перемішайте.
салат
Подайте салат до столу, виклавши його в піалку або в глибоку миску.

Схожі рецепти