Рецепт Салат «табуле» з нутом фото

Салат «табуле» з нутом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Бобові, Зелень, Петрушка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Варіацій приготування цього популярного східного салату «Табула» стільки ж, скільки і варіацій нашого улюбленого «Олів'є». Побалуйте себе вишуканим рецептом, як приготувати салат «Табула» з нутом.

У цей салат можна замість петрушки додати іншу зелень. А ось звичний булгур замінити кускусом або нутом (як ми і зробили). Заправляють салат олією, тому він корисний і низькокалорійний. Подавайте такий відразу ж після приготування. Можна їсти його як гарнір або як салат.

  • Капуста калі - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • М'ята - 2 штуки
  • Консервований нут - 250 грам
  • Лимонний сік - 0, 5 склянки
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Помідори - 1-2 штук
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
салат
1. Відокремте листя капусти від стебел, потім гарненько промийте всю зелень.
салат
2. Дрібно нарубати капусту, петрушку і м'яту.
салат
3. Викладіть всю зелень в миску і додайте до неї лимонний сік, рослинна олія, перемішайте.
салат
4. Наріжте кубиками помідор і цибулю, викладіть до зелені, злийте воду з консервованого нуту, за смаком додайте сіль і перець. Подавайте салат відразу або охолодіть.

Схожі рецепти