Салат «табуле» з нутом
(покроковий рецепт з фото)
Варіацій приготування цього популярного східного салату «Табула» стільки ж, скільки і варіацій нашого улюбленого «Олів'є». Побалуйте себе вишуканим рецептом, як приготувати салат «Табула» з нутом.
У цей салат можна замість петрушки додати іншу зелень. А ось звичний булгур замінити кускусом або нутом (як ми і зробили). Заправляють салат олією, тому він корисний і низькокалорійний. Подавайте такий відразу ж після приготування. Можна їсти його як гарнір або як салат.
- Капуста калі - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- М'ята - 2 штуки
- Консервований нут - 250 грам
- Лимонний сік - 0, 5 склянки
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Помідори - 1-2 штук
- Червона цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1. Відокремте листя капусти від стебел, потім гарненько промийте всю зелень.
2. Дрібно нарубати капусту, петрушку і м'яту.
3. Викладіть всю зелень в миску і додайте до неї лимонний сік, рослинна олія, перемішайте.
4. Наріжте кубиками помідор і цибулю, викладіть до зелені, злийте воду з консервованого нуту, за смаком додайте сіль і перець. Подавайте салат відразу або охолодіть.