Рецепт Салат «табуле» вірменський фото

Салат «табуле» вірменський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Помідор, Манна крупа
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Салати

Якщо ви хочете урізноманітнити свій повсякденний раціон, то салат "табуле" підійде вам ідеально. Він нескладний і дуже ситний. Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат "табуле" вірменський.

Ця страва не зможе нікого залишити байдужим, адже його автентичний смак притаманний лише вірменської кухні. Якщо ви хочете урізноманітнити свої будні яскравими фарбами і новими смаковими враженнями, то салат "табуле" призначений спеціально для вас. Завдяки своїм складом він відмінно сприймається організмом, не створюючи тяжкості, проте є досить поживним. Пробуйте, і все вийде! Смачного!

  • Манна крупа - 60 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Петрушка - 2 пучка
  • М'ята - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 2 штуки (стебла)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимона, сіль, перець - За смаком
1
Для початку необхідно підготувати всі інгредієнти. Овочі та зелень промиваємо, як і круп'яні. Кашу заливаємо окропом в два рази більша за масу булгура і залишаємо на 1, 5 годину. Після закінчення цього часу відкидаємо булгур на друшляк, тим самим позбавляємо його від зайвої рідини.
2
Помідори нарізаємо невеликим кубиком, бажано попередньо обдати їх окропом і зняти шкірку. Так салат буде набагато ніжніше.
3
Зелень просушують і дрібно рубаємо. Додаємо в окрему миску. До зелені додаємо помідори, заправляємо соком лимона, сіллю, перцем оливковою олією і гарненько перемішуємо.
4
Додаємо булгур і перемішуємо. При необхідності додаємо спеції.

Прибираємо салат "табуле" в холодильник на 2 годину, щоб він просочився. Вуаля, салат готовий!

Схожі рецепти