Морський окунь з табуле з кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне блюдо: риба і гарнір. Філе морського окуня просто обсмажують, а з корисної крупи - лобода - зробимо табуле з помідорами і цибулею. Дуже смачно, корисно і швидко!
Я дуже люблю такі страви, де присутня основному продукт (риба або м'ясо) і обов'язково гарнір. Ось і в цьому рецепті саме так. Філе морського окуня просто обсмажити в маслі до хрусткого стану. А на гарнір зробимо табуле з кіноа: киноа відваримо до готовності, змішаємо з нарізаним червоним цибулею, нарізаними помідорами і зеленню. Подамо разом і гарнір, і рибу. Відмінний вечерю вийшов! І готується зовсім нескладно!
- Окунь - 2 штуки (тушки)
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Олія соняшникова - 200 мілілітрів
- Лобода - 100 грам
- Помідори - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Зелень - 4 штуки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
1. З окуня зріжте філе, помийте і обсушіть.
2. Обваляйте в борошні з сіллю і обсмажте на олії до хрусткої скоринки.
3. Кіноа добре промийте.
4. Відваріть до готовності у воді в співвідношенні 1:2.
5. Лук і помідори наріжте кубиками.
6. Змішайте киноа з овочами і зеленню.
7. Подайте разом з рибою. Смачного!