Рецепт Морський окунь з табуле з кіноа фото

Морський окунь з табуле з кіноа
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Прекрасне блюдо: риба і гарнір. Філе морського окуня просто обсмажують, а з корисної крупи - лобода - зробимо табуле з помідорами і цибулею. Дуже смачно, корисно і швидко!

Опис приготування:

Я дуже люблю такі страви, де присутня основному продукт (риба або м'ясо) і обов'язково гарнір. Ось і в цьому рецепті саме так. Філе морського окуня просто обсмажити в маслі до хрусткого стану. А на гарнір зробимо табуле з кіноа: киноа відваримо до готовності, змішаємо з нарізаним червоним цибулею, нарізаними помідорами і зеленню. Подамо разом і гарнір, і рибу. Відмінний вечерю вийшов! І готується зовсім нескладно!

  • Окунь - 2 штуки (тушки)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Олія соняшникова - 200 мілілітрів
  • Лобода - 100 грам
  • Помідори - 1 штука
  • Лук червоний - 1 штука
  • Зелень - 4 штуки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
морський окунь з табуле з кіноа - фото крок 1
1. З окуня зріжте філе, помийте і обсушіть.
морський окунь з табуле з кіноа - фото крок 2
2. Обваляйте в борошні з сіллю і обсмажте на олії до хрусткої скоринки.
морський окунь з табуле з кіноа - фото крок 3
3. Кіноа добре промийте.
морський окунь з табуле з кіноа - фото крок 4
4. Відваріть до готовності у воді в співвідношенні 1:2.
морський окунь з табуле з кіноа - фото крок 5
5. Лук і помідори наріжте кубиками.
морський окунь з табуле з кіноа - фото крок 6
6. Змішайте киноа з овочами і зеленню.
морський окунь з табуле з кіноа - фото крок 7
7. Подайте разом з рибою. Смачного!

Схожі рецепти