Смажений морський окунь з апельсиновим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Родзинка цього рецепта - апельсиновий соус, з яким подається риба. Такий соус будь-яку рибу зробить по-справжньому королівським стравою. Дивіться, як приготувати смажену рибу з апельсиновим соусом.
Для смаженої риби не треба робити нічого хитромудрого: зріжемо з окуня філе, обсушити, посиплемо паприкою і просто обсмажити на сковороді. А для соусу змішаємо апельсиновий джем, апельсиновий сік, оливкова олія, винний оцет і зелень. Подаємо рибку з соусом. Дуже смачно!
- Окунь - 1 штука
- Джем апельсиновий - 2 Ст. Ложки (для соусу)
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Сік апельсиновий - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Зелень - 3 штуки (для соусу)
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
1. Для соусу змішайте джем, сік, оцет, половина перцю.
2. Додайте зелень і перемішайте.
3. З окуня зріжте 2 філе. Обсушити.
4. Посипте паприкою і обсмажте з двох сторін з додаванням олії.
5. Подавайте рибу з соусом. Смачного!