Рецепт Смажений морський окунь з апельсиновим соусом фото

Смажений морський окунь з апельсиновим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Шотландська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Апельсин , Окунь
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Родзинка цього рецепта - апельсиновий соус, з яким подається риба. Такий соус будь-яку рибу зробить по-справжньому королівським стравою. Дивіться, як приготувати смажену рибу з апельсиновим соусом.

Опис приготування:

Для смаженої риби не треба робити нічого хитромудрого: зріжемо з окуня філе, обсушити, посиплемо паприкою і просто обсмажити на сковороді. А для соусу змішаємо апельсиновий джем, апельсиновий сік, оливкова олія, винний оцет і зелень. Подаємо рибку з соусом. Дуже смачно!

  • Окунь - 1 штука
  • Джем апельсиновий - 2 Ст. Ложки (для соусу)
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка (для соусу)
  • Сік апельсиновий - 1 Ст. Ложка (для соусу)
  • Зелень - 3 штуки (для соусу)
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
смажений морський окунь з апельсиновим соусом - фото крок 1
1. Для соусу змішайте джем, сік, оцет, половина перцю.
смажений морський окунь з апельсиновим соусом - фото крок 2
2. Додайте зелень і перемішайте.
смажений морський окунь з апельсиновим соусом - фото крок 3
3. З окуня зріжте 2 філе. Обсушити.
смажений морський окунь з апельсиновим соусом - фото крок 4
4. Посипте паприкою і обсмажте з двох сторін з додаванням олії.
смажений морський окунь з апельсиновим соусом - фото крок 5
5. Подавайте рибу з соусом. Смачного!

Схожі рецепти