Рецепт Морський окунь на мангалі фото

Морський окунь на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 35 хв.

Риба приготовлена ​​на мангалі анітрохи не поступається за смаком м'яса. Відмінний варіант - це морський окунь. Його можна замаринувати або відразу ж обсмажувати на вугіллі. Вибір за вами.

Опис приготування:

Якщо ви вирішили не марнувати морського окуня, тоді обмажте його рясно рослинним маслом, в ідеалі оливковою, присипте морською сіллю і перцем і обсмажують на вугіллі до готовності.

  • Морський окунь - 4 штуки
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Цибуля зелена - 2 штуки
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Перець чорний горошком - За смаком
  • Бальзамічний оцет - 1/2 чайних ложки
  • Чебрець - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/4 чайних ложки
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
морський окунь на мангалі - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
морський окунь на мангалі - фото крок 2
В окремому посуді змішайте спеції, масло і оцет. Rиbu чистий, зробіть поздовжні розрізи ножем. Підготовленою сумішшю натріть кожну тушку.
морський окунь на мангалі - фото крок 3
Рибу перекладіть в глибоку тару і засипте нарізаними цибулею та кропом. Добре перемішайте. Залиште від 2 до 4 годин маринуватися.
морський окунь на мангалі - фото крок 4
Після закінчення часу обсмажте рибу на решітці, з двох боків, на середніх вугіллі, протягом 20 хвилин.
морський окунь на мангалі - фото крок 5
Риба готова.
морський окунь на мангалі - фото крок 6
Ви можете подати рибу гарячої, але також є не менше смачний варіант: на дно тари покладіть кріп, зверху рибу і закрийте кришкою, залиште до повного охолодження.

Схожі рецепти