Морський окунь смажений
(покроковий рецепт з фото)
Попався мені якось недавно морський окунь. Засмаживши рибку на сковороді, отримав величезне задоволення. Сам задоволений і вам рекомендую! Прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами і овочами. Пробуйте і ви!
До вашої уваги - класичний рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати морського окуня смаженого. Насамперед потрібно випатрати і почистити рибу. Потім обсмажити на сильному вогні до повної готовності. Найкраще рибка поєднується з картопляним пюре. Хай щастить!
- Окунь морський - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка (з 1 кг риби)
- Масло рослинне - За смаком
Рибу ретельно промийте, видаліть луску, плавники і хвіст. Розріжте черевце і видаліть нутрощі і чорні плівки.
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Додайте солі. Обсмажуйте рибу на сильному вогні, по 10 хвилин з кожного боку.
Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь. Обсмажуйте ще 10 хвилин. Смачного!