Рецепт Морський окунь смажений фото

Морський окунь смажений
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Окунь
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Попався мені якось недавно морський окунь. Засмаживши рибку на сковороді, отримав величезне задоволення. Сам задоволений і вам рекомендую! Прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами і овочами. Пробуйте і ви!

До вашої уваги - класичний рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати морського окуня смаженого. Насамперед потрібно випатрати і почистити рибу. Потім обсмажити на сильному вогні до повної готовності. Найкраще рибка поєднується з картопляним пюре. Хай щастить!

  • Окунь морський - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (з 1 кг риби)
  • Масло рослинне - За смаком
морський окунь смажений - фото крок 1
Рибу ретельно промийте, видаліть луску, плавники і хвіст. Розріжте черевце і видаліть нутрощі і чорні плівки.
морський окунь смажений - фото крок 2
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Додайте солі. Обсмажуйте рибу на сильному вогні, по 10 хвилин з кожного боку.
морський окунь смажений - фото крок 3
Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь. Обсмажуйте ще 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти