Рецепт Копчений морський окунь фото

Копчений морський окунь
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морський окунь , Рідкий дим
Вегетаріанське харчування
На природу
Страви копчені
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Пропоную закоптити морського окуня - у вас буде відмінна закуска до пива! Рекомендую простий рецепт копченого морського окуня в аерогрилі.

Опис приготування:

Сама по собі риба морський окунь - дуже самодостатня, в ній мало кісток, вона в міру жирна і володіє прекрасними смаковими якостями. Її можна коптити в коптильні гарячого копчення, а можна і в аерогрилі. Для приготування копченого морського окуня все, що нам знадобиться - це сіль і рідкий дим (більше або менше додавати - вирішувати вам).

  • Окунь - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Рідкий дим - За смаком
копчений морський окунь - фото крок 1
Чистимо рибу і гарненько натираємо сіллю, запечатує в вакуумні пакети, ставимо під гніт і прибираємо в холодильник на 3 діб.
копчений морський окунь - фото крок 2
Через 3 доби пакет розріжте, злийте рідину і влийте рідкий дим. Залиште на годину.
копчений морський окунь - фото крок 3
Потім викладаємо рибку на решітку аерогрилю, ставимо температуру 65, швидкість вентилятора низьку, а час - секс годин.
копчений морський окунь - фото крок 4
Ось копчений морський окунь і готовий. Смачного!

Схожі рецепти