Копчений морський окунь
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную закоптити морського окуня - у вас буде відмінна закуска до пива! Рекомендую простий рецепт копченого морського окуня в аерогрилі.
Сама по собі риба морський окунь - дуже самодостатня, в ній мало кісток, вона в міру жирна і володіє прекрасними смаковими якостями. Її можна коптити в коптильні гарячого копчення, а можна і в аерогрилі. Для приготування копченого морського окуня все, що нам знадобиться - це сіль і рідкий дим (більше або менше додавати - вирішувати вам).
- Окунь - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Рідкий дим - За смаком
Чистимо рибу і гарненько натираємо сіллю, запечатує в вакуумні пакети, ставимо під гніт і прибираємо в холодильник на 3 діб.
Через 3 доби пакет розріжте, злийте рідину і влийте рідкий дим. Залиште на годину.
Потім викладаємо рибку на решітку аерогрилю, ставимо температуру 65, швидкість вентилятора низьку, а час - секс годин.
Ось копчений морський окунь і готовий. Смачного!