Копчений окунь
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Хочу показати, як приготувати копченого окуня за допомогою коптильні. Дуже просто робиться, зате просто шалено смачно виходить в результаті!
Опис приготування:
Хоч окунь і річкова риба, але для копчення вона підходить якнайкраще. Для приготування копченого окуня нам знадобиться Вільхова тріска, сіль і звичайна коптильня. Дивимося далі рецепт.
- Окунь - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
Рибу попередньо засолені гарненько години на 3. Коптильню розведіть.
Насипаємо тріску.
Рибку промийте від солі, викладіть на решітку.
Коптимо хвилин 30-35.
Ось такий копчений окунь виходить.
Можна ще картоплі запекти до риби.
Смачного!
Смачного!