Рецепт Копчений окунь фото

Копчений окунь
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Вегетаріанське харчування
На природу
Страви копчені
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Хочу показати, як приготувати копченого окуня за допомогою коптильні. Дуже просто робиться, зате просто шалено смачно виходить в результаті!

Опис приготування:

Хоч окунь і річкова риба, але для копчення вона підходить якнайкраще. Для приготування копченого окуня нам знадобиться Вільхова тріска, сіль і звичайна коптильня. Дивимося далі рецепт.

  • Окунь - 3-4 штук
  • Сіль - За смаком
копчений окунь - фото крок 1
Рибу попередньо засолені гарненько години на 3. Коптильню розведіть.
копчений окунь - фото крок 2
Насипаємо тріску.
копчений окунь - фото крок 3
Рибку промийте від солі, викладіть на решітку.
копчений окунь - фото крок 4
Коптимо хвилин 30-35.
копчений окунь - фото крок 5
Ось такий копчений окунь виходить.
копчений окунь - фото крок 6
Можна ще картоплі запекти до риби.
Смачного!

Схожі рецепти