Свинячий антрекот по-гавайски
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва дуже легко готується, але при цьому дуже смачне. Антрекоти зі свинини виходять дуже ніжними і швидко смажаться. Порадуйте своїх близьких смачним м'ясом.
Кількість порцій: 4
- Свинячий антрекот - 4 штуки
- Ананас - 0, 5 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Сир твердий - 150 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Антрекоти відбити. Натерти їх сіллю і перцем з двох сторін. Відкласти на час, щоб трохи замаринувати.
2. Розжарити на сковороді рослинне масло і обсмажити антрекоти з двох сторін до рум'яної скоринки по 3 хвилини з кожного боку. Пережарити не можна, інакше м'ясо буде сухе.
3. Вимити помідори і розрізати навпіл. Посипати сіллю і перцем. Обваляти половинки помідорів в борошні і обсмажити на сковороді з двох сторін. Відкласти в окремому посуді в сторону.
4. Ананас розрізати на чотири колечка. Сир порізати на чотири скибочки. Викласти обсмажені антрекоти на деко. На кожен антрекот покласти колечко ананаса, а на нього покласти шматочок сиру.
5. У розігрітій духовці протримати антрекоти до тих пір, поки сир повністю не розплавиться. Викладаємо антрекот на тарілку, зверху накриваємо антрекот смаженим помідором і подаємо до столу.