Рецепт Свинячий антрекот по-гавайски фото

Свинячий антрекот по-гавайски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Гарячі страви, Антрек

Ця страва дуже легко готується, але при цьому дуже смачне. Антрекоти зі свинини виходять дуже ніжними і швидко смажаться. Порадуйте своїх близьких смачним м'ясом.

Кількість порцій: 4
  • Свинячий антрекот - 4 штуки
  • Ананас - 0, 5 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Сир твердий - 150 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
свинячий антрекот по-гавайски - фото крок 1
1. Антрекоти відбити. Натерти їх сіллю і перцем з двох сторін. Відкласти на час, щоб трохи замаринувати.
свинячий антрекот по-гавайски - фото крок 2
2. Розжарити на сковороді рослинне масло і обсмажити антрекоти з двох сторін до рум'яної скоринки по 3 хвилини з кожного боку. Пережарити не можна, інакше м'ясо буде сухе.
свинячий антрекот по-гавайски - фото крок 3
3. Вимити помідори і розрізати навпіл. Посипати сіллю і перцем. Обваляти половинки помідорів в борошні і обсмажити на сковороді з двох сторін. Відкласти в окремому посуді в сторону.
свинячий антрекот по-гавайски - фото крок 4
4. Ананас розрізати на чотири колечка. Сир порізати на чотири скибочки. Викласти обсмажені антрекоти на деко. На кожен антрекот покласти колечко ананаса, а на нього покласти шматочок сиру.
свинячий антрекот по-гавайски - фото крок 5
5. У розігрітій духовці протримати антрекоти до тих пір, поки сир повністю не розплавиться. Викладаємо антрекот на тарілку, зверху накриваємо антрекот смаженим помідором і подаємо до столу.

Схожі рецепти