Рецепт Салат по-гавайски фото

Салат по-гавайски
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Фрукти , Сир , Курка , Куряче філе , Ананас , Кукурудза , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Чудовий дуже простий і легкий салат по-гавайски, який сподобається, і дітям, і дорослим. Чудове поєднання курячої грудки, ананасів і сиру роблять його смак неймовірно м'яким і приємним.

Опис приготування:

Звичайно, назвати цей чудовий салатик абсолютно новим не можна, але, якщо ви хочете урізноманітнити ваше звичайне святкове меню, то простий рецепт салату по-гавайски - відмінний варіант. Повірте мені, байдужих до нього не залишиться, адже навіть я, людина, який вічно виколупує шматочки ананаса з піци, прийшла до цілковитого захоплення від його чудового смаку. Напевно, вся справа тут в відмінно поєднанні продуктів і пропорцій, але, так чи інакше, він вартий того, щоб його спробували. Тому, не відкладаючи цю справу в довгий ящик, ознайомтеся з рецептом салату по-гавайски з фото і приступайте до приготування.

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Ананаси консервовані в банку - 1 штука
  • Кукурудза консервована в банку - 1 штука
  • Огірок - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - - За смаком
  • Свіжа зелень - - За смаком
салат по-гавайски - фото крок 1
Спершу необхідно відварити курячу грудку і дочекатися, поки вона остинет.Затем нарізаємо її кубиками.
салат по-гавайски - фото крок 2
Шматочки ананасів витягаємо з банки і так само нарізаємо на кубики.
салат по-гавайски - фото крок 3
Огірок миємо й нарізаємо соломкою.
салат по-гавайски - фото крок 4
Сир необхідно натерти на крупній тертці.
салат по-гавайски - фото крок 5
Відкриваємо баночку кукурудзи, зливаємо рідину і викладаємо кукурудзу в салатницю. У неї ж додаємо нарізані огірок, курку, ананаси і половину натертого сиру. Заправляємо майонезом і перемішуємо.
салат по-гавайски - фото крок 6
Складаємо наш салатик горочкой, посипаємо сиром, що залишився і подаємо на святковий стіл.

Схожі рецепти