Салат по-гавайски
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий дуже простий і легкий салат по-гавайски, який сподобається, і дітям, і дорослим. Чудове поєднання курячої грудки, ананасів і сиру роблять його смак неймовірно м'яким і приємним.
Звичайно, назвати цей чудовий салатик абсолютно новим не можна, але, якщо ви хочете урізноманітнити ваше звичайне святкове меню, то простий рецепт салату по-гавайски - відмінний варіант. Повірте мені, байдужих до нього не залишиться, адже навіть я, людина, який вічно виколупує шматочки ананаса з піци, прийшла до цілковитого захоплення від його чудового смаку. Напевно, вся справа тут в відмінно поєднанні продуктів і пропорцій, але, так чи інакше, він вартий того, щоб його спробували. Тому, не відкладаючи цю справу в довгий ящик, ознайомтеся з рецептом салату по-гавайски з фото і приступайте до приготування.
- Куряча грудка - 500 грам
- Ананаси консервовані в банку - 1 штука
- Кукурудза консервована в банку - 1 штука
- Огірок - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Майонез - - За смаком
- Свіжа зелень - - За смаком
Спершу необхідно відварити курячу грудку і дочекатися, поки вона остинет.Затем нарізаємо її кубиками.
Шматочки ананасів витягаємо з банки і так само нарізаємо на кубики.
Огірок миємо й нарізаємо соломкою.
Сир необхідно натерти на крупній тертці.
Відкриваємо баночку кукурудзи, зливаємо рідину і викладаємо кукурудзу в салатницю. У неї ж додаємо нарізані огірок, курку, ананаси і половину натертого сиру. Заправляємо майонезом і перемішуємо.
Складаємо наш салатик горочкой, посипаємо сиром, що залишився і подаємо на святковий стіл.