Рецепт Свинина по-гавайски фото

Свинина по-гавайски
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Гарячі страви

Смачний рецепт приготування свинини по-гавайски з ананасом, приготовленої в духовці на низькій температурі.

Свинина по гавайському рецептом подарує Вам незвичайні смакові відчуття! Комбінування свинячого м'яса і ананаса зробить Ваше блюдо надзвичайно смачним і соковитим. Дуже смачно подавати на гарнір молода картопля або картопля пюре і з великою кількістю овочів.

  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Печериці - 100 грам
  • Свинина - 750 грам
  • Борошно - 25 грам
  • Овочевий бульйон - 600 мілілітрів
  • Червоне вино - 30 мілілітрів
  • Консервований ананас - 450 грам
  • Сіль і перець - - За смаком
свинина по-гавайски - фото крок 1
1. Нарізати свинину кубиками. Цибуля тонко нарізати. Розчавити часник. Почистити перець, видалити насіння і нарізати. Нагріти 1 ст.Л. Оливкового масла в сковорідці на середньому вогні. Додати порізану цибулю і часник і смажити 2-3 хвилини до м'якості.
свинина по-гавайски - фото крок 2
2. Додати болгарський перець і печериці і готувати ще 1-2 хвилини. Перекласти у форму для запікання.
свинина по-гавайски - фото крок 3
3. Посипати свинину борошном. Найлегше це зробити, поклавши борошно і свинину в пластиковий пакет і добре потрясти. Розігріти ще 1 ст.Л. Масла в сковорідці і додати свинину. Смажити свинину, поки вона не зарум'яниться.
свинина по-гавайски - фото крок 4
4. Додати ананас в сковорідку і добре розмішати. Влити бульйон, червоне вино і приправи, добре перемішати і довести до кипіння. Перемістити в форму для запікання.
свинина по-гавайски - фото крок 5
5. Форму для випічки накрити кришкою і готувати в духовці на слабкому вогні 4-3 годину, час від часу помішуючи. Подати на стіл з гарніром з молодої картоплі, картопляного пюре або овочів.

Схожі рецепти