Свинина по-гавайски
(покроковий рецепт з фото)
Смачний рецепт приготування свинини по-гавайски з ананасом, приготовленої в духовці на низькій температурі.
Свинина по гавайському рецептом подарує Вам незвичайні смакові відчуття! Комбінування свинячого м'яса і ананаса зробить Ваше блюдо надзвичайно смачним і соковитим. Дуже смачно подавати на гарнір молода картопля або картопля пюре і з великою кількістю овочів.
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Печериці - 100 грам
- Свинина - 750 грам
- Борошно - 25 грам
- Овочевий бульйон - 600 мілілітрів
- Червоне вино - 30 мілілітрів
- Консервований ананас - 450 грам
- Сіль і перець - - За смаком
1. Нарізати свинину кубиками. Цибуля тонко нарізати. Розчавити часник. Почистити перець, видалити насіння і нарізати. Нагріти 1 ст.Л. Оливкового масла в сковорідці на середньому вогні. Додати порізану цибулю і часник і смажити 2-3 хвилини до м'якості.
2. Додати болгарський перець і печериці і готувати ще 1-2 хвилини. Перекласти у форму для запікання.
3. Посипати свинину борошном. Найлегше це зробити, поклавши борошно і свинину в пластиковий пакет і добре потрясти. Розігріти ще 1 ст.Л. Масла в сковорідці і додати свинину. Смажити свинину, поки вона не зарум'яниться.
4. Додати ананас в сковорідку і добре розмішати. Влити бульйон, червоне вино і приправи, добре перемішати і довести до кипіння. Перемістити в форму для запікання.
5. Форму для випічки накрити кришкою і готувати в духовці на слабкому вогні 4-3 годину, час від часу помішуючи. Подати на стіл з гарніром з молодої картоплі, картопляного пюре або овочів.