Рецепт М'ясо по-гавайски фото

М'ясо по-гавайски
(покроковий рецепт з фото)

Гавайська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть цікаві поєднання в кулінарії? Пропоную вам рецепт м'яса по-гавайски - оригінальний варіант хрусткою свинини з солодкими ананасами. Ця страва стане героєм навіть святкового столу.

Опис приготування:

Завдяки поєднанню апетитною свинячої вирізки з солодкими і соковитими ананасами це блюдо отримало свою назву. Спробуйте приготувати м'ясо по-гавайски будинку і насолоджуйтеся його незвичайним смаком.

  • Свинина - 500 грам
  • Сир - 50 грам
  • Консервовані ананаси - 250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
м'ясо по-гавайски - фото крок 1
1. М'ясо вимити й обсушити. Нарізати тонкими порційними шматочками (розміром з кільце ананаса).
м'ясо по-гавайски - фото крок 2
2. Щоб м'ясо по-гавайски в домашніх умовах вийшло ніжним і соковитими його необхідно відбити, загорнувши в харчову плівку або поліетиленовий пакет.
м'ясо по-гавайски - фото крок 3
3. Посолити і поперчити з двох сторін кожен шматочок за смаком.
м'ясо по-гавайски - фото крок 4
4. Збити яйця з невеликою кількістю рослинної олії і 1 чайною ложкою води.
м'ясо по-гавайски - фото крок 5
5. Кожен шматочок акуратно обваляти в борошні.
м'ясо по-гавайски - фото крок 6
6. Після борошна занурити м'ясо в яєчну суміш.
м'ясо по-гавайски - фото крок 7
7. Наступний шар панірування - сухарі.
м'ясо по-гавайски - фото крок 8
8. Щоб відбивні вийшли надзвичайно соковитими і неймовірно хрусткими, знову занурити їх в яйце.
м'ясо по-гавайски - фото крок 9
9. Завершальним шаром знову йдуть сухарі.
м'ясо по-гавайски - фото крок 10
10. На сковороду налити невелику кількість рослинної олії і добре розігріти. Надіслати на вогонь відбивні і підсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
м'ясо по-гавайски - фото крок 11
11. Жароміцних форму або деко змастити трохи олією або застелити пергаментом. Викласти готові відбивні.
м'ясо по-гавайски - фото крок 12
12. З ананасів злити рідину і дати їм добре стекти.
м'ясо по-гавайски - фото крок 13
13. Кожен шматочок м'яса накрити колечком ананаса.
м'ясо по-гавайски - фото крок 14
14. Сир натерти на тертці.
м'ясо по-гавайски - фото крок 15
15. Кожну відбивну присипати сиром і відправити в духовку на 25-30 хвилин.
Ось і весь рецепт приготування м'яса по-гавайски. Подавати його можна з улюбленим гарніром і свіжими овочами.

Схожі рецепти