М'ясо по-гавайски
(покроковий рецепт з фото)
Любіть цікаві поєднання в кулінарії? Пропоную вам рецепт м'яса по-гавайски - оригінальний варіант хрусткою свинини з солодкими ананасами. Ця страва стане героєм навіть святкового столу.
Завдяки поєднанню апетитною свинячої вирізки з солодкими і соковитими ананасами це блюдо отримало свою назву. Спробуйте приготувати м'ясо по-гавайски будинку і насолоджуйтеся його незвичайним смаком.
- Свинина - 500 грам
- Сир - 50 грам
- Консервовані ананаси - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сухарі - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. М'ясо вимити й обсушити. Нарізати тонкими порційними шматочками (розміром з кільце ананаса).
2. Щоб м'ясо по-гавайски в домашніх умовах вийшло ніжним і соковитими його необхідно відбити, загорнувши в харчову плівку або поліетиленовий пакет.
3. Посолити і поперчити з двох сторін кожен шматочок за смаком.
4. Збити яйця з невеликою кількістю рослинної олії і 1 чайною ложкою води.
5. Кожен шматочок акуратно обваляти в борошні.
6. Після борошна занурити м'ясо в яєчну суміш.
7. Наступний шар панірування - сухарі.
8. Щоб відбивні вийшли надзвичайно соковитими і неймовірно хрусткими, знову занурити їх в яйце.
9. Завершальним шаром знову йдуть сухарі.
10. На сковороду налити невелику кількість рослинної олії і добре розігріти. Надіслати на вогонь відбивні і підсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
11. Жароміцних форму або деко змастити трохи олією або застелити пергаментом. Викласти готові відбивні.
12. З ананасів злити рідину і дати їм добре стекти.
13. Кожен шматочок м'яса накрити колечком ананаса.
14. Сир натерти на тертці.
15. Кожну відбивну присипати сиром і відправити в духовку на 25-30 хвилин.
Ось і весь рецепт приготування м'яса по-гавайски. Подавати його можна з улюбленим гарніром і свіжими овочами.
Ось і весь рецепт приготування м'яса по-гавайски. Подавати його можна з улюбленим гарніром і свіжими овочами.