Рецепт Свинячі ребра на мангалі фото

Свинячі ребра на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Реберця
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Свинячі реберця - це смачне і ситне блюдо для приготування на природі. Їх можна зробити на святковий стіл. Розповім, як приготувати свинячі реберця на мангалі, що подають до столу гарячими.

Опис приготування:

Реберця можна розділити на окремі частини або обсмажити цілком. Їх я подаю з томатним соусом, з зеленим (зі свіжої зелені), а також з ягідним. Готуйте реберця до освіти насиченою карамельної скоринки, так вони виходять набагато смачніше і можна не переживати, що залишаться сирими.

  • Ребра - 1 кілограм
  • Паприка - 1/4 склянки
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Каєнський перець - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний порошок - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1, 5 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
1
Вимийте свинячі ребра і видаліть мембрану на внутрішній стороні ребер, так вони будуть ніжніше.
2
Додайте всі інгредієнти в миску і добре перемішайте.
3
Руками натріть ребра отриманою сумішшю прянощів, гарненько втирайте між і по всій поверхні.
4
Перекладіть ребра в миску і залиште мінімум на 30 хвилин, але краще довше. Можна залишити на всю ніч.
5
Готуйте реберця на при низькій температурі, не на відкритому вогні, а на тліючих вугіллі протягом 1-1, 5 годин, періодично перевертаючи.
6
Подавайте до столу гарячі ребра, можна прямо з мангалу, зі свіжими овочами, соусом і зеленню.

Схожі рецепти