Свинячі ребра на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 20 хв.
Свинячі реберця - це смачне і ситне блюдо для приготування на природі. Їх можна зробити на святковий стіл. Розповім, як приготувати свинячі реберця на мангалі, що подають до столу гарячими.
Опис приготування:
Реберця можна розділити на окремі частини або обсмажити цілком. Їх я подаю з томатним соусом, з зеленим (зі свіжої зелені), а також з ягідним. Готуйте реберця до освіти насиченою карамельної скоринки, так вони виходять набагато смачніше і можна не переживати, що залишаться сирими.
- Ребра - 1 кілограм
- Паприка - 1/4 склянки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Каєнський перець - 1 Чайна ложка
- Гірчичний порошок - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1, 5 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
1
Вимийте свинячі ребра і видаліть мембрану на внутрішній стороні ребер, так вони будуть ніжніше.
2
Додайте всі інгредієнти в миску і добре перемішайте.
3
Руками натріть ребра отриманою сумішшю прянощів, гарненько втирайте між і по всій поверхні.
4
Перекладіть ребра в миску і залиште мінімум на 30 хвилин, але краще довше. Можна залишити на всю ніч.
5
Готуйте реберця на при низькій температурі, не на відкритому вогні, а на тліючих вугіллі протягом 1-1, 5 годин, періодично перевертаючи.
6
Подавайте до столу гарячі ребра, можна прямо з мангалу, зі свіжими овочами, соусом і зеленню.