Свинячі ребра на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Свинячі реберця - це смачне і ситне блюдо для приготування на природі. Їх можна зробити на святковий стіл. Розповім, як приготувати свинячі реберця на мангалі, що подають до столу гарячими.
Реберця можна розділити на окремі частини або обсмажити цілком. Їх я подаю з томатним соусом, з зеленим (зі свіжої зелені), а також з ягідним. Готуйте реберця до освіти насиченою карамельної скоринки, так вони виходять набагато смачніше і можна не переживати, що залишаться сирими.
- Ребра - 1 кілограм
- Паприка - 1/4 склянки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Каєнський перець - 1 Чайна ложка
- Гірчичний порошок - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1, 5 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
1
Вимийте свинячі ребра і видаліть мембрану на внутрішній стороні ребер, так вони будуть ніжніше.
2
Додайте всі інгредієнти в миску і добре перемішайте.
3
Руками натріть ребра отриманою сумішшю прянощів, гарненько втирайте між і по всій поверхні.
4
Перекладіть ребра в миску і залиште мінімум на 30 хвилин, але краще довше. Можна залишити на всю ніч.
5
Готуйте реберця на при низькій температурі, не на відкритому вогні, а на тліючих вугіллі протягом 1-1, 5 годин, періодично перевертаючи.
6
Подавайте до столу гарячі ребра, можна прямо з мангалу, зі свіжими овочами, соусом і зеленню.