Яловичі ребра в духовці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні, ароматні, соковиті і неймовірно смачні реберця можна запекти в духовці, на мангалі або обсмажити на сковороді. Розповім сьогодні про те, як приготувати яловичі ребра в духовці з картоплею.
Реберця можна зробити не тільки для барбекю, з них вийде смачне м'ясне блюдо для сімейної вечері або свята. Їх можна запекти в спеціях або з соусом. Можна приготувати ребра з овочами: картопля, морква, цибуля, кабачки. Ребра можете запекти цілком або розрізати по кістки на шматочки.
- Ребра яловичі - 1 кілограм
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Сіль, спеції - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
1
Реберця вимийте і викладіть в миску. Додайте тонкими півкільцями нарізану цибулю, тонкі часточки лимона, сіль, перець і мускатний горіх.
2
Перемішайте все вміст миски і накрийте плівкою, відправте в холодильник на 30-120 хвилин - чим довше, тим краще.
3
Тим часом очистіть і вимийте картопля. Наріжте його крупно або залиште цілком, якщо картопля невелика.
4
Через необхідний час перекладіть ребра разом з усім маринадом в рукав для запікання, додайте картоплю.
5
Надішліть все в розігрітий до 180-200 градусів духовку на 1 годину або до готовності.
6
Готову страву дістаньте з рукава і відразу подавайте всі разом до столу. Смачного!