Телячі ребра в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любителям ароматного м'яса в спеціях хочу запропонувати на замітку нескладний рецептик, як приготувати телячі ребра в духовці. Готувати будемо в фользі з набором приправ: кмину, копченої паприки та інших.
Отже, треба сказати, що на це блюдо йде чимало часу, але ваших зусиль - мінімум. Перші пару годин ребра маринуються, а потім пару годин випікаються. Вам не доведеться весь цей час проводити на кухні.
У підсумку вийде дивно апетитне блюдо.
- Телячі ребра - 1-1, 5 кілограма
- Цибулевий порошок - 1 Ст. Ложка
- Часниковий порошок - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Копчена паприка - 0, 5 чайних ложки
- Перець чилі - 0, 5 чайних ложки
- Барбекю соус - 2 чайних ложки
Насамперед з'єднайте абсолютно всі сухі інгредієнти, перетерши кмин в ступці.
Реберця промийте і висушіть, натріть гарненько спеціями, помістіть в целофановий пакет і відправте маринуватися в холодильник години на 2.
Духовку розігрійте до 130 градусів, якщо вона це дозволяє. Або до мінімальної температури. На шматочок фольги покладіть ребра в один шар і загорніть у фольгу. Випікайте 3-4 годину.
З плином часу розгорніть фольгу, збільште до максимуму температуру в духовці і доготовьте ребра, щоб вони вкрилися апетитною скоринкою.
Перед подачею реберця змастіть маслом і своїм улюбленим соусом.