Рецепт Ребра яловичі в духовці фото

Ребра яловичі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в рукаві

М'ясо в духовці завжди асоціюється у мене зі святом або з сімейною вечерею у вихідні. Таке блюдо має зібрати всіх за столом. Тому на вечір у мене завжди припасений хороший рецепт.

Наприклад, недавно я дізналася, як приготувати ребра яловичі в духовці з овочами. Все запікатиметься в рукаві, а значить гаряче м'ясо вийде дуже соковитим і м'яким. Завдяки маринування аджикою, яловичина буде злегка гостра. Таке блюдо є мрією майже кожного чоловіка!

  • Ребра яловичі - 700 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 1 кілограм
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Аджика - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
ребра яловичі в духовці - фото крок 1
Реберця наріжте, промийте та висушіть.
ребра яловичі в духовці - фото крок 2
До м'яса додайте подрібнений часник, майонез і аджику. Всипте сіль і спеції.
ребра яловичі в духовці - фото крок 3
Лук почистіть і наріжте кільцями. Теж додайте його до ребер.
ребра яловичі в духовці - фото крок 4
Добре перемішайте інгредієнти. Залиште маринуватися м'ясо мінімум на 3 години в холодильнику.
ребра яловичі в духовці - фото крок 5
Після цього часу підготуйте овочі. Морква з картоплею промийте, очистіть і наріжте.
ребра яловичі в духовці - фото крок 6
Додайте овочі до замариноване яловичині. Перемішайте всі складові.
ребра яловичі в духовці - фото крок 7
У такому вигляді помістіть їх в рукав. Закріпіть його кліпсою, а в декількох місцях зробіть проколи зубочисткою.
ребра яловичі в духовці - фото крок 8
Запікайте блюдо протягом години в розігрітій духовці до 200 градусів.
ребра яловичі в духовці - фото крок 9
Розріжте рукав і готуйте страву ще 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти