Ребра яловичі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в духовці завжди асоціюється у мене зі святом або з сімейною вечерею у вихідні. Таке блюдо має зібрати всіх за столом. Тому на вечір у мене завжди припасений хороший рецепт.
Наприклад, недавно я дізналася, як приготувати ребра яловичі в духовці з овочами. Все запікатиметься в рукаві, а значить гаряче м'ясо вийде дуже соковитим і м'яким. Завдяки маринування аджикою, яловичина буде злегка гостра. Таке блюдо є мрією майже кожного чоловіка!
- Ребра яловичі - 700 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 кілограм
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Аджика - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Реберця наріжте, промийте та висушіть.
До м'яса додайте подрібнений часник, майонез і аджику. Всипте сіль і спеції.
Лук почистіть і наріжте кільцями. Теж додайте його до ребер.
Добре перемішайте інгредієнти. Залиште маринуватися м'ясо мінімум на 3 години в холодильнику.
Після цього часу підготуйте овочі. Морква з картоплею промийте, очистіть і наріжте.
Додайте овочі до замариноване яловичині. Перемішайте всі складові.
У такому вигляді помістіть їх в рукав. Закріпіть його кліпсою, а в декількох місцях зробіть проколи зубочисткою.
Запікайте блюдо протягом години в розігрітій духовці до 200 градусів.
Розріжте рукав і готуйте страву ще 10 хвилин. Смачного!