Рецепт Баранячі ребра на грилі фото

Баранячі ребра на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На природу
Гарячі страви

Щоб приготувати баранячі ребра на грилі, м'ясо потрібно замаринувати. Бальзамічний оцет і гілочки чебрецю допоможуть нам в цьому. Баранячі ребра на грилі дуже смачні ласощі, його люблять всі наші чоловіки.

Баранячі ребра на грилі виходять дуже смачними і ніжними. Маринування в оцті трохи змінює смак м'яса і робить його м'якше. Так як м'ясо робиться одним шматком, то часу на його приготування потрібно більше, а температура менше. Готовим баранячим ребрах на грилі потрібно дати відпочити 10 хвилин і відразу подавати з відвареною картоплею і свіжими овочами.

  • Баранина - 800 грам
  • Часник - 1 штука
  • Бальзамічний оцет - 5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
баранячі ребра на грилі - фото крок 1
Підготувати продукти.
баранячі ребра на грилі - фото крок 2
У жирі зробити надрізи.
баранячі ребра на грилі - фото крок 3
Часник почистити і порізати.
баранячі ребра на грилі - фото крок 4
Траву порізати.
баранячі ребра на грилі - фото крок 5
У пакет покласти м'ясо, приправи і налити бальзамічний оцет. Пакет зав'язати.
баранячі ребра на грилі - фото крок 6
Пакет зав'язати і залишити в холодильнику на 2 годину.
баранячі ребра на грилі - фото крок 7
М'ясо засмажити на грилі.
баранячі ребра на грилі - фото крок 8
Готові баранячі ребра виглядають якось так.
баранячі ребра на грилі - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти