Баранячі ребра на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати баранячі ребра на грилі, м'ясо потрібно замаринувати. Бальзамічний оцет і гілочки чебрецю допоможуть нам в цьому. Баранячі ребра на грилі дуже смачні ласощі, його люблять всі наші чоловіки.
Баранячі ребра на грилі виходять дуже смачними і ніжними. Маринування в оцті трохи змінює смак м'яса і робить його м'якше. Так як м'ясо робиться одним шматком, то часу на його приготування потрібно більше, а температура менше. Готовим баранячим ребрах на грилі потрібно дати відпочити 10 хвилин і відразу подавати з відвареною картоплею і свіжими овочами.
- Баранина - 800 грам
- Часник - 1 штука
- Бальзамічний оцет - 5 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
У жирі зробити надрізи.
Часник почистити і порізати.
Траву порізати.
У пакет покласти м'ясо, приправи і налити бальзамічний оцет. Пакет зав'язати.
Пакет зав'язати і залишити в холодильнику на 2 годину.
М'ясо засмажити на грилі.
Готові баранячі ребра виглядають якось так.
Смачного!