Рецепт Баранячі нирки по-уйгурски фото

Баранячі нирки по-уйгурски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Нирки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Готувати субпродукти потрібно навчитися. Хоча, коли ви пару раз спробуєте їх зробити, то техніка буде зрозуміла і для вас не складе труднощів в наступний раз зробити все швидко.

Опис приготування:

Сьогодні з найпростіших інгредієнтів і субпродукти ви дізнаєтеся, як приготувати баранячі нирки по-уйгурски. Просте блюдо, яке займає не більше півгодини часу, буде приємно поєднуватися з салатом. М'яка текстура в правильних спеціях дуже добре усваіваівается організмом і насичує його.

  • Нирки баранячі - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Солодкий мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Зіра - 0, 5 чайних ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
баранячі нирки по-уйгурски - фото крок 1
Нирки промийте, видаліть плівки, надріжте квадратиками, як ананас.
баранячі нирки по-уйгурски - фото крок 2
Розігрійте масло в сковороді або в казані. Обсмажте в ньому на сильному вогні нирки, помішуючи.
баранячі нирки по-уйгурски - фото крок 3
Як тільки вони стануть золотистого кольору, додайте до них все приправи і сіль.
баранячі нирки по-уйгурски - фото крок 4
Лук і чистий Chesnok, наріжте і також додайте до нирок.
баранячі нирки по-уйгурски - фото крок 5
Перемішайте, обсмажте ще 3 хвилини, після чого влийте соєвий соус.
баранячі нирки по-уйгурски - фото крок 6
Після готуйте ще 2 хвилини, а потім відразу ж подавайте. Смачного!

Схожі рецепти