Баранячі нирки по-уйгурски
(покроковий рецепт з фото)
Готувати субпродукти потрібно навчитися. Хоча, коли ви пару раз спробуєте їх зробити, то техніка буде зрозуміла і для вас не складе труднощів в наступний раз зробити все швидко.
Сьогодні з найпростіших інгредієнтів і субпродукти ви дізнаєтеся, як приготувати баранячі нирки по-уйгурски. Просте блюдо, яке займає не більше півгодини часу, буде приємно поєднуватися з салатом. М'яка текстура в правильних спеціях дуже добре усваіваівается організмом і насичує його.
- Нирки баранячі - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Солодкий мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Зіра - 0, 5 чайних ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Нирки промийте, видаліть плівки, надріжте квадратиками, як ананас.
Розігрійте масло в сковороді або в казані. Обсмажте в ньому на сильному вогні нирки, помішуючи.
Як тільки вони стануть золотистого кольору, додайте до них все приправи і сіль.
Лук і чистий Chesnok, наріжте і також додайте до нирок.
Перемішайте, обсмажте ще 3 хвилини, після чого влийте соєвий соус.
Після готуйте ще 2 хвилини, а потім відразу ж подавайте. Смачного!