Шашлик з телятини по-уйгурски
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам захотілося спробувати оригінальний шашлик, тоді рекомендую рецепт приготування шашлику з телятини по-уйгурски. Маринується м'ясо в кефірі і виходить дуже ніжним і соковитим! записуйте!
Страви уйгурской кухні не так відомі у нас, а даремно. Вони дуже смачні і оригінальні, особливо - м'ясні страви. Для приготування шашлику з телятини по-уйгурски дуже важливі спеції. Тут і імбир додати можна, і орегано. Але головна родзинка - це сумах, висушений в порошок гранатовий сік. Саме він і додає неповторний аромат і смак шашлику.
- Телятина - 1 кілограм
- Вода мінеральна - 1 літр
- Кефір - 800 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Поріжте телятину на великі шматки.
Залийте м'ясо водою мінеральної і поставте години на два в холодильник.
Потім мінералку злийте, а м'ясо залийте кефіром.
Додайте прянощі. Залиште маринуватися на кілька годин (в холодильнику).
Готуйте шашлик на мангалі хвилин 30, обсмажуючи з усіх боків.
Готовий шашлик з телятини по-уйгурски подавати можете з зеленню і свіжими овочами. Смачного!