Рецепт Шашлик з телятини по-уйгурски фото

Шашлик з телятини по-уйгурски
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Якщо вам захотілося спробувати оригінальний шашлик, тоді рекомендую рецепт приготування шашлику з телятини по-уйгурски. Маринується м'ясо в кефірі і виходить дуже ніжним і соковитим! записуйте!

Страви уйгурской кухні не так відомі у нас, а даремно. Вони дуже смачні і оригінальні, особливо - м'ясні страви. Для приготування шашлику з телятини по-уйгурски дуже важливі спеції. Тут і імбир додати можна, і орегано. Але головна родзинка - це сумах, висушений в порошок гранатовий сік. Саме він і додає неповторний аромат і смак шашлику.

  • Телятина - 1 кілограм
  • Вода мінеральна - 1 літр
  • Кефір - 800 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
шашлик з телятини по-уйгурски - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
шашлик з телятини по-уйгурски - фото крок 2
Поріжте телятину на великі шматки.
шашлик з телятини по-уйгурски - фото крок 3
Залийте м'ясо водою мінеральної і поставте години на два в холодильник.
шашлик з телятини по-уйгурски - фото крок 4
Потім мінералку злийте, а м'ясо залийте кефіром.
шашлик з телятини по-уйгурски - фото крок 5
Додайте прянощі. Залиште маринуватися на кілька годин (в холодильнику).
шашлик з телятини по-уйгурски - фото крок 6
Готуйте шашлик на мангалі хвилин 30, обсмажуючи з усіх боків.
шашлик з телятини по-уйгурски - фото крок 7
Готовий шашлик з телятини по-уйгурски подавати можете з зеленню і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти