Рецепт Ганфан по-уйгурски фото

Ганфан по-уйгурски
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 55 хв.

Ганфан з приготування схожий на лагман. Підлив майже такий же. Тільки на гарнір замість локшини подається відварений рис.

Кількість порцій: 6-8
  • Мал - 2 склянки
  • М'ясо - 400-500 грам (яловичина або баранина)
  • Цибуля - 3 штуки
  • Болгарський перець - 2-3 штук
  • Часник - 6-7 зубчиків
  • Китайська капуста - 300 грам (в ідеалі потрібна редька, але якщо її немає, можна замінити капустою)
  • Морква - 2-3 штук
  • Селера, пучок - 1 штука
  • Сіль, соєвий соус, перець чорний і червоний - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
ганфан по-уйгурски - фото крок 1
1. М'ясо промити і нарізати тонкою соломкою. Розжарити масло в глибокій сковороді. Обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки. Додати в м'ясо соєвий соус. Завдяки соєвого соусу м'ясо стане ніжніше і соковитіше.
ганфан по-уйгурски - фото крок 2
2. Цибулю і часник промити і почистити. Цибулю нарізати півкільцями. Зубчики часнику нарізати на кілька шматочків. Додати овочі в м'ясо і обсмажити цибулю до прозорості.
ганфан по-уйгурски - фото крок 3
3. Перець болгарський і моркву почистити і нарізати соломкою. Додати моркву, обсмажити її і потім додати перець.
ганфан по-уйгурски - фото крок 4
4. Капусту можна нарізати невеликими кубиками. Кинути в сковорідку з м'ясом і овочами і обсмажити кілька хвилин. Зварити розсипчастий рис. Подають блюдо в великих плоских тарілках. Прикрасити блюдо рубаною зеленню.

Схожі рецепти