Баранячі нирки
(покроковий рецепт з фото)
Багато господинь бояться стикатися з нирками, побоюючись їх неприємного запаху. Але це не стосується нирок молодого баранчика: вони дуже ніжні, м'які, абсолютно не мають запаху і дуже смачні.
Коли з'являється настрій приготувати що-небудь цікаве і оригінальне, я готую нирки баранчика. Східна кухня відрізняється цікавим смаком і припаде до вподоби гурманам. Хочу і з вами поділитися рецептом, як приготувати баранячі нирки. Спробуйте, і ви не пошкодуєте!
- Баранячі нирки - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Червоний перець - За смаком
- Зіра, сіль - За смаком
- Олія кукурудзяна - За смаком (для смаження.)
- Зелень - За смаком (петрушка, рукола, čeremša тощо.)
1
Підготуйте нирки. Розріжте кожну на 4 частини. Потім кожну з частин понадрезайте, НЕ дорізаючи до кінця.
2
Цибуля чистий і nashinkuyte.
3
Вок з маслом розігрійте на великому вогні. Викладіть нирки. Приправте перцем і зирой.
4
Коли нирки будуть майже готові, додайте цибулю і соєвий соус.
5
Обсмажуйте разом 5 хвилин.
6
Подавайте до столу з зеленню. Смачного!