Рецепт Баранячі нирки фото

Баранячі нирки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Багато господинь бояться стикатися з нирками, побоюючись їх неприємного запаху. Але це не стосується нирок молодого баранчика: вони дуже ніжні, м'які, абсолютно не мають запаху і дуже смачні.

Опис приготування:

Коли з'являється настрій приготувати що-небудь цікаве і оригінальне, я готую нирки баранчика. Східна кухня відрізняється цікавим смаком і припаде до вподоби гурманам. Хочу і з вами поділитися рецептом, як приготувати баранячі нирки. Спробуйте, і ви не пошкодуєте!

  • Баранячі нирки - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Соєвий соус - 30 мілілітрів
  • Червоний перець - За смаком
  • Зіра, сіль - За смаком
  • Олія кукурудзяна - За смаком (для смаження.)
  • Зелень - За смаком (петрушка, рукола, čeremša тощо.)
1
Підготуйте нирки. Розріжте кожну на 4 частини. Потім кожну з частин понадрезайте, НЕ дорізаючи до кінця.
2
Цибуля чистий і nashinkuyte.
3
Вок з маслом розігрійте на великому вогні. Викладіть нирки. Приправте перцем і зирой.
4
Коли нирки будуть майже готові, додайте цибулю і соєвий соус.
5
Обсмажуйте разом 5 хвилин.
6
Подавайте до столу з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти