Свинина з соусом «Наршараб»
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо маринується в соусі"Hаршараб", який в свою чергу готується з граната. Блюдо підійде в якості вечері або легкого обіду. Виходить дуже ситно і смачно. Обов'язково приготуйте!
Перед вами простий рецепт приготування свинини з соусом "наршараб" . Найкраще для приготування соусу підійде сухе червоне вино, постарайтеся використовувати саме його. Як гарнір рекомендую приготувати картоплю пюре, відварити рис або макарони. Гарного дня!
- Свинина - 4 штуки (стейки)
- Часник - 2 зубчики
- Чебрець - За смаком
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 6 штук
- Вино червоне сухе - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - 1 Чайна ложка
- Соус "наршараб" - 3 Ст. Ложки
М'ясо нарізаємо порційними шматками, otbivaem. Для того, щоб ввести rastiraem: сіль, перець, чебрець. Додаємо подрібнений часник, соус "наршараб" і оливкове масло. Приготовленої сумішшю натріть м'ясо, залиште маринуватися 30 хвилин.
М'ясо обсмажуємо з усіх боків в духовці або на сковороді.
Приготуємо соус: обсмажуємо на олії цибулю, додаємо порізані помідори (без шкурок). Через 5-7 хвилин додаємо соус "наршараб" і вино. Помішуючи, су довести до zagusteniâ. Сіль і перець за смаком.
М'ясо подаємо до столу, полив соусом. Смачного!