Рецепт Свинина з соусом «Наршараб» фото

Свинина з соусом «Наршараб»
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Овочі , Свинина , Помідор
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо маринується в соусі"Hаршараб" , який в свою чергу готується з граната. Блюдо підійде в якості вечері або легкого обіду. Виходить дуже ситно і смачно. Обов'язково приготуйте!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування свинини з соусом"Наршараб" . Найкраще для приготування соусу підійде сухе червоне вино, постарайтеся використовувати саме його. Як гарнір рекомендую приготувати картоплю пюре, відварити рис або макарони. Гарного дня!

  • Свинина - 4 штуки (стейки)
  • Часник - 2 зубчики
  • Чебрець - За смаком
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 6 штук
  • Вино червоне сухе - 1/2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Соус "наршараб" - 3 Ст. Ложки
свинина з соусом
М'ясо нарізаємо порційними шматками, otbivaem. Для того, щоб ввести rastiraem: сіль, перець, чебрець. Додаємо подрібнений часник, соус "наршараб" і оливкове масло. Приготовленої сумішшю натріть м'ясо, залиште маринуватися 30 хвилин.
свинина з соусом
М'ясо обсмажуємо з усіх боків в духовці або на сковороді.
свинина з соусом
Приготуємо соус: обсмажуємо на олії цибулю, додаємо порізані помідори (без шкурок). Через 5-7 хвилин додаємо соус"Наршараб" і вино. Помішуючи, су довести до zagusteniâ. Сіль і перець за смаком.
свинина з соусом
М'ясо подаємо до столу, полив соусом. Смачного!

Схожі рецепти