Салат з соусом «Наршараб»
(покроковий рецепт з фото)
Прикрасити святковий стіл чимось особливим простіше простого! Приготуйте гарний і незвичайний салат з соусом "наршараб" . Помідори черрі, сир моцарелла, рукола, кедрові горішки і авокадо. oчень смачно!
Перед вами простий рецепт приготування салату з соусу "наршараб" . Легкий овочевий салат, заправлений гранатовим соусом, стане відмінним гарніром до м'ясних страв або страв з птиці. До того ж, салат не загубиться на святковому столі, адже погодьтеся, виглядає він приголомшливо!
- Рукола - 150 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори черрі - 18 штук
- Сир моцарела - 130 грам
- Авокадо - 1 штука
- Лимон - 1/6 штуки
- Перець мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соус "наршараб" - За смаком
- Кедрові горішки - За смаком
Промийте та висушіть листя руколи. Покладіть їх в салатницю або миску.
Додайте порізаний кубиками болгарський перець.
Помідори черрі промиваємо, ріжемо навпіл і додаємо до салату.
Тепер додайте порізану моцарелу і авокадо.
Збризніть авокадо лимонним соком, це збереже його насичений колір.
Посоліть і поперчіть овочі.
Заправте салат гранатовим соусом "наршараб" . Перемішайте і присипте кедровими горішками (обсмаженими).
Смачного!