Баранина наршараб, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити баранину наршараб, запечену в рукаві. Хто не знає, наршараб - це такий соус, в якому будемо маринувати м'ясо. Він недорогий, так що блюдо доступно кожному! смачно!
Хочу сказати, що я взагалі-то баранину не особливо жалую. Але останнім часом намагаюся якось навчиться готувати і її. Дійшла висновків, що специфічний запах баранчика добре прибирають кислі інгредієнти, - наприклад, лимонний або гранатовий сік, або ж наршараб, як в цьому випадку. І ці ж кислі заправки, між іншим, і над м'якістю м'яса здорово працюють. Так що мій рецепт приготування баранини наршараб, запеченої в рукаві дотримується всіх правила готування баранини! Тому і вам я настійно рекомендую зробити баранину наршараб, запечену в рукаві!
- Баранина - 1 кілограм
- Наршараб - 3 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
1. М'ясо нарізаємо шматочками і викладаємо в миску. Змішаємо соус з медом, додамо до м'яса. Сюди ж - спеції за смаком. Маринуємо хоча б дві години, а краще - більше.
2. Натираємо готове м'ясо сіллю, і викладаємо в пакет. У пакеті зробіть пару маленьких дірочок, закріпіть краю, і відправляйте в розігріту духовку на годину.
3. Взагалі, орієнтуйтеся на свою духовку, - у мене м'ясо було готове вже через 40 хвилин. Не пропустіть момент! Подавати раджу з картопляним пюре. Хай щастить!