Рецепт Соус «Наршараб» з гранатового соку фото

Соус «Наршараб» з гранатового соку
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Фрукти , Гранат
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 40 хв.

Гранат - дуже цікавий фрукт. Він кислуватий і солодкуватий одночасно, має яскраво виражений смак, який відчувається в багатьох стравах, навіть якщо його додати зовсім небагато. Відмінне доповнення.

Опис приготування:

Це підтверджує мій рецепт, в якому я описала, як приготувати соус"Наршараб" з гранатового соку. Знаменитий азербайджанський соус має дуже концентрований смак, якого досить зовсім небагато для того, щоб доповнити основне блюдо. Він ідеально підходить для м'яса в різних його інтерпретаціях.

  • Гранат - 4 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
соус
Гранат добре помийте. Відріжте у кожного плода верхівки. Потім зробіть на кожному надрізи, як показано на фото.
соус
Переверніть гранат надрізом вниз в миску. Натисніть ложкою зверху, так все зерна дістануться без проблем.
соус
Переберія зерна, прибравши всі шматочки білих перегородок.
соус
Видавіть сік із зерен граната, краще це робити за допомогою соковижималки.
соус
Уварите сік в сотейнику на невеликому вогні в два рази за обсягом. В кінці додайте перець.
соус
Харчування "Наршараб" в простерилизованной банку, закривши його кришкою. Приємною дегустації!

Схожі рецепти