Рецепт Свинина з каррі і стручкової квасолею фото

Свинина з каррі і стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Вагітним і годуючим
На вечерю
Гарячі страви, Каррі

Рецепт приготування свинини з стручкової квасолею і каррі. Приправа каррі дуже добре доповнює свинину, блюдо виходить красивим і смачним.

Каррі містить в собі дуже велику кількість корисних речовин. Ця приправа додає м'ясу вишуканий і пікантний смак. Блюдо виходить дуже смачним.

  • Зелена квасоля - 500 грам
  • Каррі - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Насіння анісу - 1 щіпка
  • Гвоздики - 4 штуки (кнопка)
свинина з каррі і стручкової квасолею - фото крок 1
1. Для початку приготуємо всі необхідні нам інгредієнти.
свинина з каррі і стручкової квасолею - фото крок 2
2. Короткої тоненькою соломкою нарізаємо свинину. Тепер шматочки м'яса промиваємо у воді, добре обсушуємо, трохи поперчити і підсолити. На сковороду вливаємо трохи рослинного масла, і ложем туди шматочки м'яса. На сильному вогні злегка обсмажуємо м'ясо, періодично помішувати, повинна вийти рум'яна кірочка.
свинина з каррі і стручкової квасолею - фото крок 3
3. Потім додаємо сюди невелику кількість води, вогонь зменшуємо і приблизно хвилин сорок, із закритою кришкою, тушкуємо м'ясо. В самому кінці гасіння додаємо часник, подрібнений кріп, насіння анісу, гвоздику, перець, сухий солодкої паприки і каррі.
свинина з каррі і стручкової квасолею - фото крок 4
4. Наливаємо в казан невелику кількість води з соняшниковою олією, кидаємо туди стручкову зелену квасолю і тушкуємо її там. Коли страва готова до подачі, квасоля рясно поливаємо соусом.

Схожі рецепти