Свинина з каррі і стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування свинини з стручкової квасолею і каррі. Приправа каррі дуже добре доповнює свинину, блюдо виходить красивим і смачним.
Каррі містить в собі дуже велику кількість корисних речовин. Ця приправа додає м'ясу вишуканий і пікантний смак. Блюдо виходить дуже смачним.
- Зелена квасоля - 500 грам
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Пучок кропу - 1 штука
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Насіння анісу - 1 щіпка
- Гвоздики - 4 штуки (кнопка)
1. Для початку приготуємо всі необхідні нам інгредієнти.
2. Короткої тоненькою соломкою нарізаємо свинину. Тепер шматочки м'яса промиваємо у воді, добре обсушуємо, трохи поперчити і підсолити. На сковороду вливаємо трохи рослинного масла, і ложем туди шматочки м'яса. На сильному вогні злегка обсмажуємо м'ясо, періодично помішувати, повинна вийти рум'яна кірочка.
3. Потім додаємо сюди невелику кількість води, вогонь зменшуємо і приблизно хвилин сорок, із закритою кришкою, тушкуємо м'ясо. В самому кінці гасіння додаємо часник, подрібнений кріп, насіння анісу, гвоздику, перець, сухий солодкої паприки і каррі.
4. Наливаємо в казан невелику кількість води з соняшниковою олією, кидаємо туди стручкову зелену квасолю і тушкуємо її там. Коли страва готова до подачі, квасоля рясно поливаємо соусом.