Свинина з гарбузовим фаршем і соусом каррі
(покроковий рецепт з фото)
Страва дуже ситна і самодостатнє: найніжніші скибочки свинини з ситної гарбузової прошарком, і все це загашено в соєвому соусі з каррі. Блюдо дуже цікаве, з цілою гамою смаків і ароматів.
Ви не їсте свинину? Це не привід відмовлятися від приготування цього чудового рецепту. Сміливо беріть яловичину, телятину або навіть відбивні з курячої грудки.
- Свинина - 2 скибочки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 4 штуки
- Гарбуз - 200 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Саке - 1 Ст. Ложка
- Каррі порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Гарбуз почистіть, наріжте кубиком, покладіть в миску і поставте в мікрохвильовку до розм'якшення.
2. Розімніть виделкою, додайте майонез, сіль, перець і перемішайте.
3. Скибочки свинини присипте борошном.
4. На один скибочку покладете гарбузовий фарш.
5. Накрийте іншим скибочкою і злегка притисніть.
6. Обсмажте з двох сторін з додаванням олії на невеликому вогні.
7. Додайте в сковороду соєвий соус, саке і каррі. Трохи тушкуйте.
8. Подавайте з зеленню. Смачного!