Свинина з брокколі в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це смачне і просте в приготуванні блюдо порадує всю родину. Це, цілком, повноцінний обід або вечерю. М'ясо досить ситне, а в поєднанні з овочами вони відмінно доповнюють один одного.
Опис приготування:
Таке блюдо буде виглядати на обідньому столі дуже яскраво і святково. Також під час приготування можна додати моркву, нарізану кружальцями. Відмінне блюдо для обіднього столу. І ситно, і смачно!
- Свинина - 500 грам
- Брокколі - 300 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложок
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
Свинину наріжте і обсмажте. Додайте нарізану цибулю і обсмажте все разом хвилин 5.
Гірчицю змішайте з вершками і спеціями.
Залийте м'ясо. Гасіть все разом на повільному вогні хвилин 40. Потім додайте брокколі і готуйте ще хвилин 10.
Смачного!