Свинина в соусі з білого вина
(покроковий рецепт з фото)
Різноманітність в ваше щоденне меню внесе це нескладне, але дуже апетитне блюдо. Хочу розповісти вам, як приготувати свинину в соусі з білого вина з грибами, цибулею і вершками. Смакота!
Ця страва досить швидке в процесі, складається з невеликої кількості інгредієнтів і готується просто навіть для новачка на кухні. Але при цьому його неймовірний смак здатний вразити навіть найвибагливішого гурмана. Поєднання вина і вершків з м'ясом - по-справжньому чарівне. Свинина виходить дуже ніжною і практично тане в роті. Рецепту не потрібні додаткові спеції або трави, смак насичений і повноцінний. Спробувати варто однозначно!
- Свиняча відбивна - 4 штуки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Гриби - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Біле сухе вино - 1/2 склянки
- Вершки - 1/4 склянки
1. Свинину вимийте і висушіть паперовою серветкою. Посоліть і поперчіть за смаком. Змастіть за допомогою пензлика рослинним маслом.
2. Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте по парі хвилин з кожного боку до рум'яної. Після зніміть з вогню і відкладіть.
3. На сковороду, тим часом, надішліть залишився рослинне і вершкове масло. Викладіть подрібнену цибулю і нарізані тонкими скибочками гриби. Смажте на середньому вогні хвилин 5-7 до м'якості.
4. Наполягати вино.
5. І вершки.
6. Викладіть м'ясо в сковороду і млоїте на повільному вогні до повної готовності. Можна також накрити фольгою і відправити в розігріту духовку. Смачного!