Свинина в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Свинина в клярі - особливе блюдо, якого ви напевно не пробували, оскільки в Росії воно не користується популярністю. Це не відбиті соковиті апетитні шматочки свинини в хрусткій скоринці. Готуємо!
Якось у мене були шматочки свинини, і я дуже лінувалася відбивати їх… тоді я вирішила зробити свинину в клярі. Взяла свої улюблені спеції, додала їх як в борошно, так і на саму свинину. І ось що вийшло! приголомшливо соковита, ніжна свинина в клярі, підходяща до будь-якого гарніру! Спробуйте - це неймовірно смачно!
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Свинячі відбивні - 4 штуки
- Пшеничне борошно - 2 склянки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3-4 зубчиків (якщо у вас є часниковий порошок, можете використовувати його (1 ст. Ложка).)
- Перець чилі - 0, 5 чайних ложки
Змішайте разом борошно, чорний перець, чилі, сіль, видавіть часник.
Посоліть і поперчіть ваші відбивні з обох сторін. Потім обваляйте їх у борошні.
Розтопити вершкове масло і додайте рослинного. Викладіть відбивні і обсмажуйте з кожного боку, як тільки диплом стала рум'яною, проколіть м'ясо - воно повинно бути м'яким. Якщо ще сире - посмажте ще трохи.