Рецепт Свинина в клярі фото

Свинина в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Свинина в клярі - особливе блюдо, якого ви напевно не пробували, оскільки в Росії воно не користується популярністю. Це не відбиті соковиті апетитні шматочки свинини в хрусткій скоринці. Готуємо!

Опис приготування:

Якось у мене були шматочки свинини, і я дуже лінувалася відбивати їх… тоді я вирішила зробити свинину в клярі. Взяла свої улюблені спеції, додала їх як в борошно, так і на саму свинину. І ось що вийшло! приголомшливо соковита, ніжна свинина в клярі, підходяща до будь-якого гарніру! Спробуйте - це неймовірно смачно!

  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Свинячі відбивні - 4 штуки
  • Пшеничне борошно - 2 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків (якщо у вас є часниковий порошок, можете використовувати його (1 ст. Ложка).)
  • Перець чилі - 0, 5 чайних ложки
свинина в клярі - фото крок 1
Змішайте разом борошно, чорний перець, чилі, сіль, видавіть часник.
свинина в клярі - фото крок 2
Посоліть і поперчіть ваші відбивні з обох сторін. Потім обваляйте їх у борошні.
свинина в клярі - фото крок 3
Розтопити вершкове масло і додайте рослинного. Викладіть відбивні і обсмажуйте з кожного боку, як тільки диплом стала рум'яною, проколіть м'ясо - воно повинно бути м'яким. Якщо ще сире - посмажте ще трохи.

Схожі рецепти