Свинина на решітці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом свинини на решітці. М'ясо виходить вище всіх похвал, і, що важливо, - готувати можна як на грилі, так і на відкритому вогні або в духовці. Універсальний спосіб готування, раджу!
Такий рецепт приготування свинини на решітці мені найбільше імпонує, якщо його запікати якраз-таки в духовці, хоч спочатку і був він призначений для мангала. Виходить дивна скоринка і неймовірна соковитість готової свинини! словом, рекомендую всім любителям м'ясних закусок і розповідаю, як приготувати свинину на решітці!
- Свинина - 1 кілограм
- Вершкове масло - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Картопля - За смаком
1. Масло розм'якшує і змішаємо зі всілякими спеціями на ваш смак. Відправимо в морозилку. Тим часом м'ясо ріжемо шматочками, обсушити їх, натремо сіллю і перцем, і викладаємо на решітку. З двох сторін змащуємо м'ясо ароматним маслом.
2. Я робила так - на нижню полицю духовки ставила картопля, а зверху поміщала грати з м'ясом. Запікала в розігрітій духовці до готовності картоплі.
3. Виходить м'ясо з хрусткою скоринкою і відмінним гарніром з картопельки! Смачного!