Рецепт Суширіто фото

Суширіто
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня , Мексиканська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гостре , Роли
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Любіть і суші, і мексиканські бурітто? Ніяк не можете вибрати, що заязикати? А тим часом, вже давно є компроміс! Сушірітто - ось те, що потрібно!

Опис приготування:

Ще в 2008 році був придуманий цей гібрид суші і бурітто. Оболонка з рису і норі від суші, а начинка, гостра і м'ясна - від бурітто. Ситно, смачно і дуже навіть симпатично!

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Оцет рисовий - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Горошок зелений - 4 Ст. Ложки
  • Квасоля консервована в с / соку - 4 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Мексиканська суміш прянощів - 1 Ст. Ложка (сушений часник, паприка - звичайна і копчена, коричневий цукор, орегано, гострий перець)
  • Сир - 6 Ст. Ложок
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок (цибуля, петрушка і кінза)
  • Норі - 6 штук
суширіто - фото крок 1
Почніть з варіння рису. Промийте рис гарненько і опустіть в каструлю з відміряють окропом. Варіть на середньому вогні до вбирання води. Потім прокладете під кришку серветку і готуйте ще 5 хвилин на мінімальному нагріві. Дайте охолонути до теплого стану. Змішайте рисовий оцет із сіллю і цукром до повного розчинення. Влийте суміш у каструлю з рисом і стинають рухами силіконової лопатки перемішайте.
суширіто - фото крок 2
У сотейнику розігрійте масло і обсмажте дрібно нарізані цибулю і моркву до легкої позолоти.
суширіто - фото крок 3
Додайте фарш і смажте, помішуючи і розбиваючи грудочки, до розсипчастості.
суширіто - фото крок 4
Потім додайте томатну пасту, прогрейте. Додайте пару столових ложок води і тушкуйте хвилин 5. Додайте прянощі, сіль за смаком.
суширіто - фото крок 5
Додайте зелений горошок і консервовану квасолю. Перемішайте і остудіть.
суширіто - фото крок 6
Разложите лист нори на коврике. Змочіть один край водою і приклейте до нього половинку ще одного листа норі - у сушірітто досить великий розмір. Вологими руками розкладіть шар рису, залишаючи приклеєну половинку чистої.
суширіто - фото крок 7
Зверху викладіть смужку фаршу з овочами.
суширіто - фото крок 8
Посередині фаршу викладіть смужкою сирний сир. З двох сторін покладіть нарізаний смужкою огірок, зверху посічену зелень.
суширіто - фото крок 9
Поверніть щільний рол, змочивши зовнішній край норі і приклеївши його до ролу.
суширіто - фото крок 10
Готові роли розріжте навскоси мокрим ножем, оберніть кожну половинку папером або серветкою і подавайте з соусами на ваш смак - вассабі або кетчуп.

Схожі рецепти