Суші з ікрою летючої риби
(покроковий рецепт з фото)
Суші з ікрою летючої риби дуже красиві, просто дивно! Ікра летючої риби продається червоного, зеленого, чорного і оранжевого кольору!
Суші з ікрою летючої риби виглядають дуже мальовничо, особливо якщо ви використовуєте різнобарвну ікру. Суші на відміну від ролів робляться без водоростей. Лист норі може бути використаний тільки в вигляді стрічки, скріплює всі інгредієнти. Успіхів і приємного апетиту!
- Мал - 200 грам
- Тунець - 100 грам
- Соус Срірача - 2 Ст. Ложки
- Ікра летючої риби - 120 грам
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка

Взяти рис для суші.

Рис добре промити, води налийте на один палець зверху.

У готовий рис додайте оцет, цукор. Добре розмішайте.

Тунецьь дрібно нарізати і замаринувати з гострим соусом.

Підготуйте ікру летючої риби, краще різного кольору.

Зберіть суші з основи рису, тунця, плавленого сиру і ікри летючої риби. Смачного!

Можна суші подати таким чином.

Можна подати суші, сформувавши з рису основу, а зверху прикрасивши ікрою.