Рецепт Суші з ікрою летючої риби фото

Суші з ікрою летючої риби
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Ікра
Пісні страви , Веганські страви
На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Суші з ікрою летючої риби дуже красиві, просто дивно! Ікра летючої риби продається червоного, зеленого, чорного і оранжевого кольору!


Опис приготування:

Суші з ікрою летючої риби виглядають дуже мальовничо, особливо якщо ви використовуєте різнобарвну ікру. Суші на відміну від ролів робляться без водоростей. Лист норі може бути використаний тільки в вигляді стрічки, скріплює всі інгредієнти. Успіхів і приємного апетиту!


  • Мал - 200 грам
  • Тунець - 100 грам
  • Соус Срірача - 2 Ст. Ложки
  • Ікра летючої риби - 120 грам
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
суші з ікрою летючої риби - фото крок 1
Взяти рис для суші.
суші з ікрою летючої риби - фото крок 2
Рис добре промити, води налийте на один палець зверху.
суші з ікрою летючої риби - фото крок 3
У готовий рис додайте оцет, цукор. Добре розмішайте.
суші з ікрою летючої риби - фото крок 4
Тунецьь дрібно нарізати і замаринувати з гострим соусом.
суші з ікрою летючої риби - фото крок 5
Підготуйте ікру летючої риби, краще різного кольору.
суші з ікрою летючої риби - фото крок 6
Зберіть суші з основи рису, тунця, плавленого сиру і ікри летючої риби. Смачного!
суші з ікрою летючої риби - фото крок 7
Можна суші подати таким чином.
суші з ікрою летючої риби - фото крок 8
Можна подати суші, сформувавши з рису основу, а зверху прикрасивши ікрою.

Схожі рецепти