Суші по-російськи з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)
Іноді, навіть не маючи навичок сушиста, все-таки хочеться порадувати своїх близьких улюбленою стравою японської кухні. Суші по-російськи з червоної риби стануть ідеальною заміною традиційному блюду.
Іноді трохи фантазії допомагає приготувати аналог традиційного блюда не гірша за оригінал. Подруга розповіла мені, як приготувати суші по-російськи з червоної риби, і цей бутербродний закусочний тортик став улюбленим прикрасою нашого столу. Особисто мені подобається робити його з сьомгою, але ви можете поекспериментувати і взяти іншу рибку. Для прикраси підійде будь-яка зелень, лимон, горошок ... В загальному, Усе, що побажаєте!
- Буряк - 3 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець горошком - 1 Ст. Ложка
- Скибочки хліба - 6 штук
- Сир "філадельфія" - 125 грам
- Вершки - 0, 5 склянки
- Хрін - 3 Ст. Ложки
- Сьомга - 1-1, 5 кілограма
- Зелень - За смаком
- Лимон - 6-8 Dolek
- Огірок - 1 штука
1. Необхідно приготувати маринад. Для цього очистіть буряк.
2. Додайте на 1 літр води 1 столову ложку цукру і 1 столову ложку солі, чорний перець горошком. Додайте буряк, доведіть все до кипіння. Вимкніть вогонь і залиште буряк остигати. Помістіть розсіл в холодильник, потрібно, щоб він став дуже холодним.
3. Наріжте сьомгу (я її попередньо замаринувати) тонкими пластинками.
4. Вісім платівок сьомги для прикраси замочіть в розсолі на 2 хвилини, вони вийдуть дуже красивого і яскравого кольору.
5. Для крему збийте півсклянки вершків в міцну піну, додайте пачку вершкового сиру «Філадельфія», перемішайте.
6. Додайте в крем 3 столові ложки хрону (у мене кремообразная паста з шматочками), перемішайте.
7. Для основи візьміть білий хліб, ображати його скоринки. Змастіть кремом.
8. Викладіть на верх смужки риби.
9. Потім знову змастіть з обох сторін хліб, викладіть його поверх риби.
10. Чергуйте шари риби і змащеного кремом хліба (у мене вийшло 3 шару хліба і 2 шару сьомги). Змастіть тортик з усіх боків кремом.
11. Прикрасьте готову страву смужками з огірка, рибою, лимоном, петрушкою і іншою зеленню. Смачного!