Рецепт Суші по-російськи з червоної риби фото

Суші по-російськи з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Іноді, навіть не маючи навичок сушиста, все-таки хочеться порадувати своїх близьких улюбленою стравою японської кухні. Суші по-російськи з червоної риби стануть ідеальною заміною традиційному блюду.

Опис приготування:

Іноді трохи фантазії допомагає приготувати аналог традиційного блюда не гірша за оригінал. Подруга розповіла мені, як приготувати суші по-російськи з червоної риби, і цей бутербродний закусочний тортик став улюбленим прикрасою нашого столу. Особисто мені подобається робити його з сьомгою, але ви можете поекспериментувати і взяти іншу рибку. Для прикраси підійде будь-яка зелень, лимон, горошок ... В загальному, Усе, що побажаєте!

  • Буряк - 3 штуки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець горошком - 1 Ст. Ложка
  • Скибочки хліба - 6 штук
  • Сир"Філадельфія" - 125 грам
  • Вершки - 0, 5 склянки
  • Хрін - 3 Ст. Ложки
  • Сьомга - 1-1, 5 кілограма
  • Зелень - За смаком
  • Лимон - 6-8 Dolek
  • Огірок - 1 штука
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 1
1. Необхідно приготувати маринад. Для цього очистіть буряк.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 2
2. Додайте на 1 літр води 1 столову ложку цукру і 1 столову ложку солі, чорний перець горошком. Додайте буряк, доведіть все до кипіння. Вимкніть вогонь і залиште буряк остигати. Помістіть розсіл в холодильник, потрібно, щоб він став дуже холодним.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 3
3. Наріжте сьомгу (я її попередньо замаринувати) тонкими пластинками.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 4
4. Вісім платівок сьомги для прикраси замочіть в розсолі на 2 хвилини, вони вийдуть дуже красивого і яскравого кольору.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 5
5. Для крему збийте півсклянки вершків в міцну піну, додайте пачку вершкового сиру «Філадельфія», перемішайте.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 6
6. Додайте в крем 3 столові ложки хрону (у мене кремообразная паста з шматочками), перемішайте.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 7
7. Для основи візьміть білий хліб, ображати його скоринки. Змастіть кремом.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 8
8. Викладіть на верх смужки риби.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 9
9. Потім знову змастіть з обох сторін хліб, викладіть його поверх риби.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 10
10. Чергуйте шари риби і змащеного кремом хліба (у мене вийшло 3 шару хліба і 2 шару сьомги). Змастіть тортик з усіх боків кремом.
суші по-російськи з червоної риби - фото крок 11
11. Прикрасьте готову страву смужками з огірка, рибою, лимоном, петрушкою і іншою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти