Рецепт Cироедческіе суші фото

Cироедческіе суші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Cироедческіе суші можуть бути дуже смачними, і навіть чудовими! Хочу поділитися з вами рецептом суші з кабачком, може і ви проголосуєте за легку корисну їжу. Добавки в суші можуть бути будь-які.


Опис приготування:

Для сироедческіх суші підійдуть будь-які добре дозрілі овочі. Кабачок буде служити основою, а для начинки суші проявіть фантазію і придумайте свої комбінації з овочами. Овочі порізати довгими часточками, викладіть збоку і творіть як вам заманеться! Використовуйте сироедческій майонез, кунжут або мак! Успіхів і приємного апетиту!

  • Кабачок - 150 грам
  • Мигдаль - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1/4 штуки (сік)
  • Листи нори - За смаком
  • Овочі - За смаком (авокадо, огірок, перець і т.Д.)
  • Мед - 1/3 Ст. Ложки
Cироедческіе суші - фото крок 1
Продукти для приготування основи. Мигдаль подрібніть, змішайте з медом, соком лимона і тертим кабачком.
Cироедческіе суші - фото крок 2
Овочі підготуйте.
Cироедческіе суші - фото крок 3
Овочі порізати довгими часточками.
Cироедческіе суші - фото крок 4
На лист нури викласти кабачкову масу, на неї шматочки овочів. Кожні суші робіть з різними овочами, додаючи до смаку соус. Загорніть суші і поріжте на шматочки.
Cироедческіе суші - фото крок 5
Подайте суші з соєвим соусом.
Cироедческіе суші - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти