Cироедческіе суші
(покроковий рецепт з фото)
Cироедческіе суші можуть бути дуже смачними, і навіть чудовими! Хочу поділитися з вами рецептом суші з кабачком, може і ви проголосуєте за легку корисну їжу. Добавки в суші можуть бути будь-які.
Для сироедческіх суші підійдуть будь-які добре дозрілі овочі. Кабачок буде служити основою, а для начинки суші проявіть фантазію і придумайте свої комбінації з овочами. Овочі порізати довгими часточками, викладіть збоку і творіть як вам заманеться! Використовуйте сироедческій майонез, кунжут або мак! Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачок - 150 грам
- Мигдаль - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1/4 штуки (сік)
- Листи нори - За смаком
- Овочі - За смаком (авокадо, огірок, перець і т.Д.)
- Мед - 1/3 Ст. Ложки
Продукти для приготування основи. Мигдаль подрібніть, змішайте з медом, соком лимона і тертим кабачком.
Овочі підготуйте.
Овочі порізати довгими часточками.
На лист нури викласти кабачкову масу, на неї шматочки овочів. Кожні суші робіть з різними овочами, додаючи до смаку соус. Загорніть суші і поріжте на шматочки.
Подайте суші з соєвим соусом.
Смачного!