Кляр для суші
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо гарячі роли разом. Тепер і з хрусткою скоринкою завдяки рецептом клярі для суші.
Гарячі роли виходять дуже смачними. Та й готувати їх можна за рецептом будь-якого ролу. Для приготування клярі для суші краще взяти темпурную борошно, але це необов'язково, можна і звичайну брати. Кляр готується дуже просто.
- Мал - 500 грам
- Сьомга - 100 грам
- Вугор - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Темпурная борошно - 1 Склянка
- Панірувальні сухарі - 80 грам
- Лист норі - 1 штука
- Соус "угрю" - За смаком
Берем лист нори, викладаємо спочатку рис. Потім додайте сир (за типом "філадельфії" ). Я додаю ще сьомгу, огірок для свіжості.
Додайте копченого вугра.
Коли роли згорнули акуратно, робимо кляр: яйце збийте, додайте холодну воду і темпурную борошно. За консистенцією повинно бути схоже на тісто на оладки.
Опустіть в кляр, потім в сухарі. Обсмажуємо на розпеченій сковорідці в маслі до золотистого кольору.
Такий ось простий кляр для суші готовий. Смачного!
Такий ось простий кляр для суші готовий. Смачного!