Рецепт Кляр для суші фото

Кляр для суші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Готуємо гарячі роли разом. Тепер і з хрусткою скоринкою завдяки рецептом клярі для суші.

Опис приготування:

Гарячі роли виходять дуже смачними. Та й готувати їх можна за рецептом будь-якого ролу. Для приготування клярі для суші краще взяти темпурную борошно, але це необов'язково, можна і звичайну брати. Кляр готується дуже просто.

  • Мал - 500 грам
  • Сьомга - 100 грам
  • Вугор - 100 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Темпурная борошно - 1 Склянка
  • Панірувальні сухарі - 80 грам
  • Лист норі - 1 штука
  • Соус"угрю" - За смаком
кляр для суші - фото крок 1
Берем лист нори, викладаємо спочатку рис. Потім додайте сир (за типом"Філадельфії" ). Я додаю ще сьомгу, огірок для свіжості.
кляр для суші - фото крок 2
Додайте копченого вугра.
кляр для суші - фото крок 3
Коли роли згорнули акуратно, робимо кляр: яйце збийте, додайте холодну воду і темпурную борошно. За консистенцією повинно бути схоже на тісто на оладки.
кляр для суші - фото крок 4
Опустіть в кляр, потім в сухарі. Обсмажуємо на розпеченій сковорідці в маслі до золотистого кольору.
Такий ось простий кляр для суші готовий. Смачного!

Схожі рецепти