Омлет для суші
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт омлету для суші відомий також під назвою "тамаго" . Використовується він широко в японській кухні і служить одним з інгредієнтів суші, ролів і темакі.
Рідко торкаюся будинку японської кухні, але тут цікавість узяла верх. Багато радили приготувати цю страву. В якості основи я взяла найпростіший рецепт омлету для суші. Все у мене вийшло і зайняло лічені хвилини.
- Яйця - 3 штуки
- Мірі - 1 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження)
1. Представляю вам класичний рецепт "омлет для суші", який легко готується в домашніх умовах.
2. Збийте яйця віночком.
3. Відправте їх смажитися на середній вогонь на сковороду з рослинним маслом. Слідкуйте, щоб яйця не пригоріли. Для цього, в середині смаження зменшіть вогонь.
4. У міру приготування, акуратно загорніть омлет (як на фото).
5. Після цього відправте за допомогою кухонного лопатки омлет остигати.
6. Якщо готуєте в спеціальній формі, про звертайте омлет у міру його смаження, поки не випарується вся рідина.
7. На завершення - загорніть омлет в макису, щоб надати йому правильну форму.