Рецепт Омлет для суші фото

Омлет для суші
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Яйця
Рецепти для схуднення
На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Класичний рецепт омлету для суші відомий також під назвою"Тамаго" . Використовується він широко в японській кухні і служить одним з інгредієнтів суші, ролів і темакі.

Опис приготування:

Рідко торкаюся будинку японської кухні, але тут цікавість узяла верх. Багато радили приготувати цю страву. В якості основи я взяла найпростіший рецепт омлету для суші. Все у мене вийшло і зайняло лічені хвилини.

  • Яйця - 3 штуки
  • Мірі - 1 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження)
омлет для суші - фото крок 1
1. Представляю вам класичний рецепт"Омлет для суші" , який легко готується в домашніх умовах.
омлет для суші - фото крок 2
2. Збийте яйця віночком.
омлет для суші - фото крок 3
3. Відправте їх смажитися на середній вогонь на сковороду з рослинним маслом. Слідкуйте, щоб яйця не пригоріли. Для цього, в середині смаження зменшіть вогонь.
омлет для суші - фото крок 4
4. У міру приготування, акуратно загорніть омлет (як на фото).
омлет для суші - фото крок 5
5. Після цього відправте за допомогою кухонного лопатки омлет остигати.
омлет для суші - фото крок 6
6. Якщо готуєте в спеціальній формі, про звертайте омлет у міру його смаження, поки не випарується вся рідина.
омлет для суші - фото крок 7
7. На завершення - загорніть омлет в макису, щоб надати йому правильну форму.

Схожі рецепти