Рецепт Горіховий соус для суші фото

Горіховий соус для суші
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Горіхи , Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Такий горіховий соус для суші можна приготувати не тільки до страв японської кухні, але також до м'яса і птиці. Готується соус на основі горіхів з додаванням часнику, ріпчастої і зеленої цибулі.

Опис приготування:

Оригінальний рецепт, за яким горіховий соус для суші виходить дивовижним. Його можна подавати не тільки до страв японської кухні, але також до м'яса і птиці. Після приготування він повинен настоятися близько години (можна і більше), щоб він вийшов ароматним. Всі інгредієнти ідеально поєднуються між собою і доповнюють один одного.

  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Часник - 1 зубчиків
  • Цибуля - 1 штук
  • Зелень петрушки - 1 Пучков
  • Спеції - За смаком (хміль-сунелі, червоний перець, шафран, коріандр та інші на ваш смак)
  • Оцет - 1 Ст. Ложок
горіховий соус для суші - фото крок 1
1. Здавалося б, такі прості інгредієнти, а результат вразить навіть найвибагливішого гурмана. Суміші перців краще брати ті, які вказані в рецептурі.
горіховий соус для суші - фото крок 2
2. Подрібнюємо очищені ядра горіхів. Я користуюся для цього блендером, але важливо, щоб не подрібнити в пюре.
горіховий соус для суші - фото крок 3
3. Додаємо подрібнений часник і спеції.
горіховий соус для суші - фото крок 4
4. Додаємо цибулю і зелень петрушки в подрібненому вигляді. Тепер перемішуємо до стану однорідної маси.
горіховий соус для суші - фото крок 5
5. Додаємо столову ложку оцту і води стільки, щоб соус вийшов за консистенцією, як густа сметана.
горіховий соус для суші - фото крок 6
6. Ми залишаємо мінімум на одну годину, щоб соус придбав свій справжній аромат. Всі інгредієнти повинні настоятися.

Схожі рецепти