Горіховий соус японський
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування японського горіхового соусу досить простий, хоча і сам соус вважається екзотичним, нічого складного тут немає. Ідеально підходить до страв з курки і овочів.
Цей чудовий соус широко використовується в японській і грузинської кухнях. Тепер у вас є можливість побачити його і на своїй кухні. Всі інгредієнти слід збити в міксері. Соус повинен вийти не дуже густим, але і не рідким. Контролюйте цей процес за допомогою води. Ось простий рецепт горіхового японського соусу.
- Горіх грецький - 100 грам (очищений)
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - За смаком (червоний перець, хміль-сунелі, koriandr, жовтий шафран)
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Вода - За смаком
Для початку потрібно змолоти горіхи.
Додаємо спеції і подрібнений в землянці часник.
Подрібнюємо цибулю і зелень. Додаємо в ємність.
Додаємо оцет.
Збиваємо соус в блендері, підливаючи воду до отримання необхідної густої маси. Готово!