Рецепт Горіховий соус японський фото

Горіховий соус японський
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Горіхи , Грецькі горіхи , Часник , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , Для птахів , До салату
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування японського горіхового соусу досить простий, хоча і сам соус вважається екзотичним, нічого складного тут немає. Ідеально підходить до страв з курки і овочів.

Опис приготування:

Цей чудовий соус широко використовується в японській і грузинської кухнях. Тепер у вас є можливість побачити його і на своїй кухні. Всі інгредієнти слід збити в міксері. Соус повинен вийти не дуже густим, але і не рідким. Контролюйте цей процес за допомогою води. Ось простий рецепт горіхового японського соусу.

  • Горіх грецький - 100 грам (очищений)
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції - За смаком (червоний перець, хміль-сунелі, koriandr, жовтий шафран)
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вода - За смаком
горіховий соус японський - фото крок 1
Для початку потрібно змолоти горіхи.
горіховий соус японський - фото крок 2
Додаємо спеції і подрібнений в землянці часник.
горіховий соус японський - фото крок 3
Подрібнюємо цибулю і зелень. Додаємо в ємність.
горіховий соус японський - фото крок 4
Додаємо оцет.
горіховий соус японський - фото крок 5
Збиваємо соус в блендері, підливаючи воду до отримання необхідної густої маси. Готово!

Схожі рецепти