Рецепт Рис для суші в мультиварці фото

Рис для суші в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Популярність суші в нашій країні набирає обертів. І ось вже багато хто почав робити суші самі. Одна з головних складових - Мал. Як його правильно зварити в мультиварці - в цьому рецепті.

Вони, хто люблять суші, рано чи пізно починають замислюватися над питанням - а чи складно зробити суші самим? відповідь проста - не складно, але і не так легко, як іноді здається. Найголовніше в цій справі - Мал. Листи норі, все для начинки можна купити і в магазині. Але рис вам доведеться зварити самим. І варити його потрібно правильно. Як це зробити і не помилитися? Наш рецепт рису для суші вам в помошь. Покрокові фотографії зроблять процес абсолютно зрозумілим. А мультиварка позбавить вас від необхідності стежити за тим, щоб рис не пригоріла. Удачі вам!

  • Мал - 250 грам (в ідеалі потрібен спеціальний рис для суші. Але може підійти і звичайний круглозерністий рис.)
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Рисовий оцет - 60 мілілітрів
  • Сіль - - Щепоток
  • Цукор - - Щепоток
рис для суші в мультиварці - фото крок 1
Рис висипати в миску, промити, залити холодною водою і залишити на 30 хвилин.

Схожі рецепти