Рис для суші в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Популярність суші в нашій країні набирає обертів. І ось вже багато хто почав робити суші самі. Одна з головних складових - Мал. Як його правильно зварити в мультиварці - в цьому рецепті.
Вони, хто люблять суші, рано чи пізно починають замислюватися над питанням - а чи складно зробити суші самим? відповідь проста - не складно, але і не так легко, як іноді здається. Найголовніше в цій справі - Мал. Листи норі, все для начинки можна купити і в магазині. Але рис вам доведеться зварити самим. І варити його потрібно правильно. Як це зробити і не помилитися? Наш рецепт рису для суші вам в помошь. Покрокові фотографії зроблять процес абсолютно зрозумілим. А мультиварка позбавить вас від необхідності стежити за тим, щоб рис не пригоріла. Удачі вам!
- Мал - 250 грам (в ідеалі потрібен спеціальний рис для суші. Але може підійти і звичайний круглозерністий рис.)
- Вода - 300 мілілітрів
- Рисовий оцет - 60 мілілітрів
- Сіль - - Щепоток
- Цукор - - Щепоток
Рис висипати в миску, промити, залити холодною водою і залишити на 30 хвилин.