Суші з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Суші з авокадо можна готувати вегетаріанські, просто з рисом, а можна додавати ще й морепродукти. Смачно в будь-якому варіанті. Зрозуміло, якщо ви любите авокадо! Ось відмінний рецепт, сміливо пробуйте!
Як вид, фантастично смачні суші з авокадо дуже просто зробити. Особливо, якщо у вас є навички роботи з бамбукової циновки. Авокадо повинен бути досить стиглим, але не розвалюватися. Лосось я завжди беру малосолоний. Використовувати у нас сиру рибу мені якось страшнувато. Ці суші можна сміливо подавати на святковий стіл. Успіхів і приємного апетиту!
- Avorado - 1-2 штук
- М'ясо краба - 100 грам
- Лосось - 100 грам
- Лист норі - 2 штуки
На бамбукову рогожу укласти плівку. На пленку лист нори, а на нього дуже тонкі шматочки авокадо.
Лист переверните, щоб авокадо виявилося зовні, а на лист норі покладіть лосось і м'ясо краба з сиром маскарпоне.
Тепер акуратно загорніть лист норі в трубочку і розріжте на рівні порції.
Смачного!