Рецепт Суп зі свинячими реберцями фото

Суп зі свинячими реберцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Реберця
На обід
Супи

Суп зі свинячими реберцями я вважаю цілком бюджетним. Смачний, ситний, корисний. Горох чудово очищає кишечник, в ньому багато корисних речовин. Я такий супчик варю в холодну пору року.


Суп зі свинячими реберцями готується півтори години. Можна горох замочити звечора, щоб він швидше зварився. Після додавання картоплі і моркви варіть суп ще п'ятнадцять хвилин. А після додавання овочевий засмажкою з часником і спецій добре розмішайте і майже відразу знімайте суп з вогню. Поки ви дістану реберця з супу і відокремте м'ясо, супчик настоїться і все приправи "переженяться" .


  • Горох - 1 Склянка
  • Реберця - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 2, 5 L
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Олія - 3 Ст. Ложки
  • Кріп - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 Ст. Ложки
  • Приправи - За смаком
суп зі свинячими реберцями - фото крок 1
Підготувати продукти.
суп зі свинячими реберцями - фото крок 2
Горох і реберця скласти в каструлю і залити водою.
суп зі свинячими реберцями - фото крок 3
Горох і реберця варити приблизно 1 час 40 хвилин.
суп зі свинячими реберцями - фото крок 4
Овочі порізати. Моркву і картоплю покласти в каструлю.
суп зі свинячими реберцями - фото крок 5
Другу моркву натерти на тертці, цибулю порізати кубиками.
суп зі свинячими реберцями - фото крок 6
Морква з луком обсмажити на маслі, додати часник і зелень.
суп зі свинячими реберцями - фото крок 7
Додайте овочеву зажарку в каструлю.
суп зі свинячими реберцями - фото крок 8
Додайте спеції і варіть ще хвилинку. Зніміть з вогню.
суп зі свинячими реберцями - фото крок 9
Реберця витягнути і вилочкою відокремити м'ясо від кісток.
суп зі свинячими реберцями - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти