Суп зі свинячими реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Суп зі свинячими реберцями я вважаю цілком бюджетним. Смачний, ситний, корисний. Горох чудово очищає кишечник, в ньому багато корисних речовин. Я такий супчик варю в холодну пору року.
Суп зі свинячими реберцями готується півтори години. Можна горох замочити звечора, щоб він швидше зварився. Після додавання картоплі і моркви варіть суп ще п'ятнадцять хвилин. А після додавання овочевий засмажкою з часником і спецій добре розмішайте і майже відразу знімайте суп з вогню. Поки ви дістану реберця з супу і відокремте м'ясо, супчик настоїться і все приправи "переженяться" .
- Горох - 1 Склянка
- Реберця - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вода - 2, 5 L
- Картопля - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Кріп - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 Ст. Ложки
- Приправи - За смаком
Підготувати продукти.
Горох і реберця скласти в каструлю і залити водою.
Горох і реберця варити приблизно 1 час 40 хвилин.
Овочі порізати. Моркву і картоплю покласти в каструлю.
Другу моркву натерти на тертці, цибулю порізати кубиками.
Морква з луком обсмажити на маслі, додати часник і зелень.
Додайте овочеву зажарку в каструлю.
Додайте спеції і варіть ще хвилинку. Зніміть з вогню.
Реберця витягнути і вилочкою відокремити м'ясо від кісток.
Смачного!